Μπακογιάννης: Μέσα στο καλοκαίρι το σχέδιο για τη Διπλή Ανάπλαση

Ολοκληρωμένο σχέδιο για την επανεκκίνηση της «Διπλής Ανάπλασης» καταρτίζει ο δήμος Αθηναίων και όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης, στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα είναι έτοιμο εντός του καλοκαιριού, οπότε και θα παρουσιαστεί.

Σύμφωνα με τον κ. Μπακογιάννη, το Σχέδιο θα περιλαμβάνει έναν οδικό χάρτη με αναλυτικά τα έργα και τις παρεμβάσεις που θα γίνουν, κοστολόγηση, πηγές χρηματοδότησης και χρονοδιάγραμμα υλοποίησης.

Πρόκειται για ένα «εξαιρετικά σύνθετο και περίπλοκο έργο, από τα μεγαλύτερα που θα έχουν γίνει στην Αθήνα, γι’ αυτό απαιτείται σοβαρότητα και υπευθυνότητα» είπε, απαντώντας σε αναφορές των επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Με το έργο αυτό αλλά και την κατασκευή σημαντικών υποδομών που θα προβλέπει, ολόκληρη η περιοχή που σήμερα είναι «η πίσω αυλή της πόλης, θα αναβαθμιστεί» πρόσθεσε ο γενικός γραμματέας του δήμου, Αλέξανδρος Τσιατσιάμης.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα είσαι εσύ», Παύλος Γερουλάνος, μεταξύ άλλων, ρώτησε αν όντως υπήρξε συνάντηση του δημάρχου με τον παράγοντα του Παναθηναικού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και αν δόθηκαν υποσχέσεις. «Υπάρχουν καταγγελίες ότι ο δήμος τα έχει βρει με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ» πρόσθεσε ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Νίκος Σοφιανός.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα