Μπακογιάννης: Εμείς θέλουμε ομάδα δουλειάς, όχι γλάστρες και φωτογενείς

«Εμείς θέλουμε μια ομάδα δουλειάς. Δεν θέλουμε ούτε “γλάστρες”, ούτε φωτογενείς που τα λένε ωραία στις τηλεοράσεις», δήλωσε αναφερόμενος στο ψηφοφέλτιο των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που παρουσίασε, προχθές, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Action 24».

«Οι ομάδες κάνουν τη διαφορά. Όχι οι μονάδες. Υπάρχει ένα τραγούδι που λέει “ήμασταν πάντοτε παικτάρες, μα δεν αλλάζαμε μπαλιές”. Αυτή είναι η ελληνική κατάρα, δεν είναι όμως αυτή η μοίρα μας. Κάποια στιγμή, θα πρέπει να μάθουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί και προφανώς ο δήμαρχος, για να μην έχουμε καμία αυταπάτη, δεν είναι τίποτα παραπάνω από προπονητής μιας ομάδας», πρόσθεσε.

Ο κ. Μπακογιάννης χαρακτήρισε το ψηφοδέλτιο του «το πλέον πολυσυλλεκτικό και υπερκομματικό ψηφοδέλτιο που έχει φτιαχτεί τις τελευταίες δεκαετίες». Επίσης υπογράμμισε ότι 6 στους 10 υποψηφίους του συνδυασμού του, «Αθήνα Ψηλά», δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στις εκλογές πρώτη φορά και πως το ψηφοδέλτιο αποτελείται από στελέχη τεσσάρων διαφορετικών παρατάξεων των δημοτικών εκλογών του 2014 «που τώρα έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους. Δεν περίμενα την απλή αναλογική όταν έκανα ακριβώς το ίδιο στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος. Περίπου 8 στις 10 αποφάσεις του Περιφερειακού μας Συμβουλίου λαμβάνονται με διευρυμένη πλειοψηφία και είναι τιμή μας και καμάρι μας αυτό. Γιατί έχουμε πετύχει ένα νέο πολιτικό πολιτισμό», είπε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.

Σχετικά Νέα