Μπακογιάννη: Πρέπει να δοθούν τα στοιχεία για τη χρηματοδότηση των ΜΜΕ

Από τον πρώτο πληθυντικό (εμείς η κυβέρνηση) στον πρώτο ενικό («προσωπική άποψη») μετακινήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης της με τον γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη, σε σχέση με τα χρήματα που δόθηκαν αδιαφανώς από την κυβέρνηση Μητσοτάκη στα ΜΜΕ με αφορμή την καμπάνια για τον κορωνοϊό.

Σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη υπόθεση, ο Π. Σκουρλέτης έκανε λόγο για μέγαλο πολιτικό σκάνδαλο και τόνισε πως η κυβέρνηση έφτασε στο σημείο να δώσει χρήματα ακόμα και σε ανύπαρκτες ιστοσελίδες, κάποιες από τις οποίες, μάλιστα ανήκουν σε αποτυχημένους πολιτευτές της ΝΔ. Επιπλέον, υπογράμμισε πως ο βασικός στόχος της κυβέρνησης της ΝΔ είναι η χειραγώγηση της κοινής γνώμης, σημειώνοντας πως τίθεται θέμα δημοκρατίας.

Στην απάντηση της η Ντ. Μπακογιάννη,αφού εκτόξευσε λάσπη εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και εναντίον συγκεκριμένων ΜΜΕ, δήλωσε χρησιμοποιώντας πρώτο πληθυντικό ότι «θα δώσουμε στη δημοσιότητα πού δώσαμε τα χρήματα» όταν ολοκληρωθεί η καμπάνια. «Θα λογοδοτήσουμε και θα δώσουμε στη δημοσιότητα πού δόθηκαν τα χρήματα», είπε.

Λίγο αργότερα, ωστόσο, η Ντ. Μπακογιάννη είπε πως είναι προσωπική της άποψη ότι η κυβέρνηση πρέπει να λογοδοτήσει για τη συγκεκριμένη υπόθεση και να δώσει τα πλήρη στοιχεία.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα