Μπακογιάννη: Ισχυρή ανάπτυξη και δίκαιο μέρισμα ευημερίας για όλους

«Ισχυρή ανάπτυξη και δίκαιο μέρισμα ευημερίας για όλους», είναι η πρόταση της ΝΔ για την επόμενη ημέρα της 7ης Ιουλίου, τονίζει η Ντόρα Μπακογιάννη υποψήφια βουλευτής Χανίων με τη ΝΔ, σε άρθρο της στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

«Είναι καιρός η οικονομία να ορθοποδήσει» προσθέτει, «έπειτα από 4 χαμένα χρόνια που άρχισαν με τους απόλυτα καταστροφικούς χειρισμούς της Βαρουφάκειας διαπραγμάτευσης…».

«Το σχέδιο μας φιλοδοξεί να οδηγήσει σε ρυθμούς ανάπτυξης μεγαλύτερους του 4% του ΑΕΠ», ενημερώνει, διευκρινίζοντας ότι η ΝΔ, το έχει επεξεργαστεί «είναι λεπτομερές και κοστολογημένο για τη διατηρήσιμη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας».

Πυλώνες του σχεδίου, προσθέτει σύμφωνα με το ΑΠΕ η κ. Μπακογιάννη, είναι η επαρκής χρηματοδότηση της οικονομίας, η ουσιαστική αναβάθμιση των δεξιοτήτων των εργαζομένων και η αποτελεσματική ενίσχυση της περιφερειακής διάστασης της ανάπτυξης.

Η δε, δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη θέσπιση Περιφερειακού Συμβουλίου, επισημαίνει η Ντόρα Μπακογιάννη, «σηματοδοτεί αυτήν ακριβώς τη διαφορετική μας προσέγγιση, στα ζητήματα της περιφερειακότητας και της χωρικής ανάπτυξης».

Σχετικά Νέα