

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε την Πέμπτη στον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι ότι θα ανακοινώσει ένα νέο πακέτο για το Κίεβο.
“Θα παραμείνουμε στο πλευρό σας, τελεία και παύλα”, δήλωσε ο Μπάιντεν στον Ζελένσκι πριν από μια διμερή συνάντηση εν μέσω της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουάσινγκτον.
Ο Ζελένσκι δήλωσε από τη μεριά του ότι οι δύο άνδρες θα συζητήσουν πώς θα επιτευχθεί ένα δίκαιο τέλος στον πόλεμο με τη Ρωσία, και ζήτησε μια δεύτερη ειρηνευτική σύνοδο κορυφής φέτος.
Η πρώτη σύνοδος κορυφής, στην οποία δεν προσκλήθηκε η Ρωσία, πραγματοποιήθηκε στην Ελβετία τον περασμένο μήνα.
Σχετικά Νέα
Νότια Κορέα: Οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ θα οδηγήσουν σε επωφελή συμφωνία
Ο υπηρεσιακός πρόεδρος της Νότιας Κορέας, Χαν Ντουκ-σου, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι.
Η Βενεζουέλα κατηγορεί το Ελ Σαλβαδόρ για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά συρροή
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο πρόσαψε «παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά συρροή» στον.
Πουέρτο Ρίκο: Η κυβέρνηση απαιτεί απαντήσεις από τη Luma για το γενικό μπλακ άουτ
Σε κρίσιμο σημείο βρίσκεται η ενεργειακή κρίση στο Πουέρτο Ρίκο, μετά το γενικευμένο μπλακ.
Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα διεξάγεται δίκη για την υπόθεση κάθε αλλοδαπού που θα απελαύνεται
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε χθες Δευτέρα μέσω Truth Social ότι η κυβέρνησή.