

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεσμεύονται να διασφαλίσουν ότι οι άμαχοι στη Γάζα θα συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση σε τρόφιμα, νερό και ιατρική περίθαλψη χωρίς να εκτρέπονται από τη Χαμάς, δήλωσε ο πρόεδρος της χώρας Τζο Μπάιντεν το Σάββατο.
“Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με όλα τα μέρη για να διατηρήσουμε σε λειτουργία το πέρασμα της Ράφα για να επιτρέψουμε τη συνέχιση της μετακίνησης βοήθειας η οποία είναι επιτακτική ανάγκη για την ευημερία του λαού της Γάζας”, είπε σε δήλωσή του μετά τη διέλευση της πρώτης φάλαγγας οχημάτων ανθρωπιστικών προμηθειών από την Αίγυπτο στον παλαιστινιακό θύλακα.
Σχετικά Νέα
Κίνα: Οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ είναι «ένα σημαντικό βήμα» για την αποκλιμάκωση του εμπορικού πολέμου
Η Κίνα θεωρεί ότι οι πρώτες εμπορικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ που ξεκίνησαν σήμερα.
Πάπας Λέων 14ος: Το παρασκήνιο του ιστορικού Κονκλάβιου – Το φαβορί που προηγούνταν αλλά εγκατέλειψε και ο ασιατικός «εμφύλιος»
Ο Πάπας Λέων 14ος – ο πρώτος Αμερικανός Ποντίφικας στην ιστορία – έπιασε πολλούς.
Θρήνος στην Τουρκία: Οκτώ νεκροί και 20 τραυματίες σε καραμπόλα στο Τσανάκαλε
Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Τσανάκαλε – Εζίν στην Τουρκία, όπου επιβατικό λεωφορείο,.
ΕΕ: Τον «σκιώδη στόλο» του Πούτιν στοχεύει το προτεινόμενο 17ο πακέτο κυρώσεων
Η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, παρουσίασε σήμερα στην τηλεδιάσκεψη της.