

Ο υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν καταφέρεται εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ αποκαλώντας τον περίγελο μεταξύ των ηγετών της διεθνούς κοινότητας, σε ένα νέο βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Το βίντεο διάρκειας ενός λεπτού αναπαράγει ένα άλλο βίντεο που τραβήχτηκε στη σύνοδο του ΝΑΤΟ στη Βρετανία αυτήν την εβδομάδα, όπου διακρίνεται ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό να αστειεύεται σχετικά με τις εμφανίσεις του Τραμπ στα ΜΜΕ, σε ένα «πηγαδάκι» με άλλους ηγέτες της διεθνούς κοινότητας.
«Ο κόσμος γελάει», διαβάζει κανείς στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο, μαζί με αποσπάσματα από άλλα ταξίδια του Ρεπουμπλικανού προέδρου στο εξωτερικό. «Χρειαζόμαστε έναν ηγέτη που σέβεται ο κόσμος», προστίθεται.
Το βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε χθες το βράδυ στο Twitter, είχε ήδη συγκεντρώσει 6,7 εκατομμύρια θεάσεις έως σήμερα το πρωί.
«Όπως είπε ο πρόεδρος, ο Τζο Μπάιντεν ισχυρίζεται ότι οι ξένοι ηγέτες του είπαν ότι θέλουν εκείνος να κερδίσει τις εκλογές. Φυσικά, αυτό θέλουν», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του προεκλογικού επιτελείου του Τραμπ Τιμ Μάρτοφ. «Θέλουν να συνεχίσουν να κατακλέβουν τις ΗΠΑ όπως το έκαναν προτού ο Τραμπ γίνει πρόεδρος».
Το βίντεο αυτό στοχεύει να ενισχύσει ένα από τα βασικά επιχειρήματα του Μπάιντεν ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2020: ότι δηλαδή είναι περισσότερο προετοιμασμένος να διαχειριστεί την εξωτερική πολιτική, όχι μονάχα σε σύγκριση με τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά επίσης σε σύγκριση με άλλους Δημοκρατικούς που επιδιώκουν το χρίσμα του κόμματός τους.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Alibaba: Έχασε τις εκτιμήσεις των αναλυτών για τα έσοδα του δ’ τριμήνου
Η κινεζική Alibaba έχασε τις εκτιμήσεις των αναλυτών της Wall Street για τα τριμηνιαία.
Τραμπ: Πρώτα θα αποπληρωθεί το χρέος και μετά θα γίνει το ταμείο κρατικής περιουσίας
Οι ΗΠΑ χρειάζεται να αποπληρώσουν το χρέος πριν δημιουργήσουν ένα ταμείο κρατικής περιουσίας, δήλωσε.
Στην Άγκυρα ο Ζελένσκι: Θα αποφασίσουμε τα επόμενα βήματά μας μετά τη συνάντηση με τον Ερντογάν
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι προχώρησε σε δηλώσεις κατά την άφιξη του στην Άγκυρα. Ο Ουκρανός.
Έντονη αντίδραση από το τουρκικό ΥΠΕΞ για τον διορισμό Ευρωπαίου Ειδικού Αντιπροσώπου για την Κύπρο
Έντονη ήταν η αντίδραση της Άγκυρας στον διορισμό από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή «Ειδικού Αντιπροσώπου.