

Ο Δημοκρατικός Τζο Μπάιντεν δήλωσε πως αισθάνεται τιμή που οι Αμερικανοί τον επέλεξαν ως πρόεδρό τους και τόνισε πως τώρα είναι καιρός να επουλωθεί ο διχασμός που άφησε η προεκλογική εκστρατεία και η χώρα να ενωθεί.
«Αισθάνομαι τιμή για την εμπιστοσύνη που έδειξε ο αμερικανικός λαός σε εμένα και στην εκλεγμένη αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις. Απέναντι σε πρωτόγνωρα εμπόδια, αριθμός ρεκόρ Αμερικανών ψήφισαν», έγραψε ο Μπάιντεν στο Twitter.
«Τώρα που η εκστρατεία έχει τελειώσει, είναι ο καιρός να αφήσουμε τον θυμό και τη σκληρή ρητορική πίσω μας και να ενωθούμε ως έθνος. Είναι ο καιρός να ενωθεί η Αμερική».
Σχετικά Νέα
Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός του Περού
Ο Περουβιανός πρωθυπουργός Γουστάβο Αδριανσέν παραιτήθηκε χθες Τρίτη, παραμονή της διεξαγωγής ψηφοφορίας στο κοινοβούλιο.
Μερτς: Μεταρρυθμίζουμε τη χώρα μας, η Γερμανία επέστρεψε
Μεταρρυθμίζουμε τη χώρα μας, τόνισε ο καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς και εξέφρασε την πεποίθηση ότι.
Ο Μακρόν καταδίκασε τις δράσεις της κυβέρνησης Νετανιάχου στη Λωρίδα της Γάζας
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, καταδίκασε με τον.
Νιγηρία: Νεκροί τέσσερις στρατιώτες από επίθεση τζιχαντιστών
Τουλάχιστον τέσσερις στρατιώτες σκοτώθηκαν χθες Τρίτη κατά τη διάρκεια επίθεσης τζιχαντιστών εναντίον στρατιωτικής βάσης.