

«Ηστάση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σε ό,τι αφορά στο κίνημα #ΜεΤοο, από τότε που ξεκίνησε στην Ελλάδα, είναι ξεκάθαρη από την αρχή. Καμία ανοχή! Για αυτό το λόγο μέσα σε 15 λεπτά, μετά την επίσημη ενημέρωση από την πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου τη Δευτέρα του Πάσχα, ο κ. Γεωργούλης διεγράφη» τόνισε ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Μουζάλας μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» και τους δημοσιογράφους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη στο Mega.
Σχετικά με τη διαρροή του ονόματος του θύματος, είναι μία κουβέντα «ντετέκτιβ», όπως είπε. «Για τη διαρροή του ονόματος του θύματος, θα πρέπει να ψάξουν οι δημοσιογράφοι και η αστυνομία. Είναι αδίκημα. Αυτός που διέρρευσε το όνομα έχει ηθικά και νομικά τις ευθύνες ενός δεύτερου βιασμού» σημείωσε.
Και συνέχισε: «Στο αδίκημα που διεπράχθη, λαμβάνοντας υπόψιν το τεκμήριο της αθωότητας, δεν πρέπει να δείξουμε καμία ανοχή. Χαίρομαι και για τον κ. Πλεύρη που ζητάει να επιβληθούν ποινές σε αυτούς που σηκώνουν τέτοια tweets, αλλά να υπενθυμίσω τα tweets στελεχών της Νέας Δημοκρατίας όταν ξεκίνησε το κίνημα #ΜεΤοο στη χώρα μας. H Νέα Δημοκρατία «κάλυπτε» τέτοια tweets, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν καλύπτει και δεν πρέπει να καλύψει κανέναν».
Πρόσθεσε πως «κρατάω ότι το #MeToo έκανε μία θετική διαδρομή στην Ελλάδα και σήμερα τρία διαφορετικά κόμματα, με έντονες αντιθέσεις μεταξύ τους, συμφωνούν ότι δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή ούτε στο έγκλημα ούτε στη διαρροή».
Υπογράμμισε παράλληλα πως «σαν σήμερα είχαμε χούντα. Σήμερα έχουμε τη χαρά να μην έχουμε χούντα και να είμαστε σε προεκλογική περίοδο. Αλλά σήμερα, για ανθρώπους σαν κι εμένα ξυπνάνε μνήμες χούντας. Να υπενθυμίσω ότι όταν έγινε η χούντα, κανείς δεν σκέφτηκε «βρε μπας και την έκαναν οι αριστεροί». Δεξιοί ήταν αυτοί που έκαναν τη χούντα. Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι οι δεξιοί είναι χουντικοί, αλλά οι χουντικοί ήταν δεξιοί».
Σχετικά Νέα
Συνάντηση Νίκου Δένδια με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στην Κωνσταντινούπολη
Ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίο. Με.
Στη Βουλή το ν/σ της ΕΕ για τον έλεγχο των ξένων επενδύσεων
Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Εξωτερικών με τίτλο «Λήψη μέτρων εφαρμογής του.
Συνάντηση ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με Χρυσοχοΐδη-Ζαχαράκη για τα περιστατικά βίας στα Πανεπιστήμια
Συναντήσεις με τους υπουργούς Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη έκαναν μέλη της ΟΝΝΕΔ και.
Μάκης Βορίδης για μεταναστευτικό: Κάποιος που είναι παράνομα στη χώρα πρέπει να τιμωρείται – Αυτό σημαίνει φυλακή
Για το μεταναστευτικό και τους τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος των παράνομων μεταναστών μίλησε ο.