

ΗQatar Airways θα προχωρήσει σε 10.000 προσλήψεις προσωπικού, προκειμένου να διαχειριστεί μία τεράστια εισροή 1,2 εκατομμυρίων επιβατών που θα «πετάξουν» για τη Ντόχα, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 (20/11-18/12), φτάνοντας έτσι σε συνολικό εργατικό δυναμικό, σε περισσότερους από 55.000 από περίπου 45.000 που είναι σήμερα, όπως έκανε γνωστό εκπρόσωπος της εταιρείας στο Reuters.
Πάντως η αεροπορική εταιρεία αρνήθηκε να πει πόσες από τις νέες θέσεις θα είναι μόνιμες. Μείωσε τα επίπεδα του προσωπικού σε κάτω από 37.000 το 2021, μετά τη μείωση των προορισμών της σε 33 πόλεις κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας Covid-19 το 2020. Έκτοτε έχει εκτοξεύσει τις δραστηριότητές της σε περισσότερους από 150 προορισμούς.
Δεν είναι ακόμη σαφές πόσοι από τους νέους εργαζόμενους θα είναι στη θέση τους όταν το Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκινήσει στις 20 Νοεμβρίου στο Κατάρ, αλλά κατά τη διάρκεια του τουρνουά, η Qatar Airways θα προσαρμόσει το 70% του προγράμματός της για πρόσθετες πτήσεις που φτάνουν στη Ντόχα.
Άλλες αεροπορικές εταιρείες θα αυξήσουν σημαντικά τις πτήσεις προς το Κατάρ, το οποίο άνοιξε ξανά ένα παλιό αεροδρόμιο ενόψει του Μουντιάλ 2022.
Σχετικά Νέα
Διεθνή ΜΜΕ αποθεώνουν την Κάρπαθο: Το «μυστικό» νησί της Ευρώπης, με εντυπωσιακές διαδρομές στη φύση
Τις «μυστικές» ομορφιές της Καρπάθου προβάλλουν το τελευταίο διάστημα μέσα ενημέρωσης από τη Γερμανία,.
Ποιους πλήττει κυρίως στην Ευρώπη ο εμπορικός πόλεμος του Τραμπ
Ο εμπορικός πόλεμος, που έχει εξαπολυθεί από τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, επιβαρύνει πολύ.
Γερμανία: Εκτός νόμου το εξτρεμιστικό «Βασίλειο της Γερμανίας» – Συνελήφθη ο «βασιλιάς», Πέτερ Φίτσεκ
Δεκατρία χρόνια μετά την ίδρυσή τoυ, το ομοσπονδιακό υπουργείο Εσωτερικών έθεσε σήμερα εκτός νόμου.
Βρετανία: Σύλληψη ενός 21χρονου για τη φωτιά στο σπίτι του Κιρ Στάρμερ – Η αντιτρομοκρατική συμμετέχει στις έρευνες
Ένας 21χρονος άνδρας συνελήφθη για την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Κιρ Στάρμερ, ενώ.