

Ένα βήμα πριν το γενικό lockdown βρίσκεται η χώρα, με τα κρούσματα του κορωνοϊού να «σπάνε» καθημερινά το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.
Η κατάσταση δείχνει να έχει ξεφύγει, κυρίως ως προς τον αριθμό των διασωληνωμένων και τις πιέσεις που δέχεται το ΕΣΥ.
«Χρειαζόμαστε καλύτερα και περισσότερα στοιχεία, σαφή στρατηγική, αποφασιστικότητα, υπομονή και εύλογες παρεμβάσεις» αναφέρει σε νέα του ανάρτηση ο καθηγητής του LSE Ηλίας Μόσιαλος, ο οποίος τονίζει πως «το λοκντάουν αν εφαρμοστεί πρέπει να είναι μικρής διαρκείας».
«Αν επιβληθεί εκτενέστερο λοκντάουν η πολιτεία θα πρέπει να έχει σχέδιο ενίσχυσης όσων θα υποστούν τις συνέπειες περισσότερο και παράλληλα να κινηθεί άμεσα για τη συλλογή επαρκέστερων στοιχείων και τη χάραξη συνεκτικού στρατηγικού σχεδίου» αναφέρει μεταξύ άλλων ο καθηγητής και καταλήγει:
«Τον κοροναϊό θα τον νικήσουμε. Πρέπει όμως να τον νικήσουμε με μικρές απώλειες, με σαφή στρατηγική, αποφασιστικότητα, υπομονή και εύλογες παρεμβάσεις».
Ολόκληρη η ανάρτηση του Μόσιαλου:
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: Τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας σε γλέντι στα Τριπόταμα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Ο καιρός σήμερα και τις επόμενες ημέρες
Και σήμερα αναμένεται γενικά ηλιόλουστος καιρός, με εξαίρεση μεσημεριανές-απογευματινές μπόρες και καταιγίδες σε Ήπειρο,.
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα και την Τρίτη – Τι ισχύει για τον Δακτύλιο
Με τροποποιήσεις θα λειτουργήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα (21/4), αλλά.