

Ένα ελικόπτερο Mi-2 συνετρίβη το Σάββατο στην κεντρική περιοχή Κίροφ της Ρωσίας, σκοτώνοντας και τους τέσσερις επιβαίνοντες, ανέφεραν οι αρμόδιες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.
Το ελικόπτερο, το οποίο χειριζόταν ένας πιλότος και μετέφερε έναν γιατρό και δύο διασώστες, συνετρίβη σε ένα δάσος κοντά στο χωριό Μπελένκι, περίπου 700 χιλιόμετρα ανατολικά της Μόσχας, σύμφωνα με διαδικτυακή ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Έκτακτης Ανάγκης.
Οι διασώστες αρχικά βρήκαν τρία σώματα στο σημείο της συντριβής, αλλά αργότερα εντόπισαν και το τέταρτο, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου.
Το Mi-2 είναι ένα μικρό, σοβιετικής σχεδίασης ελικόπτερο που χρησιμοποιείται για πολιτικούς και στρατιωτικούς σκοπούς. Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, και οι αρχές διεξάγουν έρευνα για να διαπιστώσουν τα αίτια της συντριβής.
Σχετικά Νέα
Πόλεμος στην Ουκρανία: Έληξε η πασχαλινή εκεχειρία 30 ωρών – «Όχι» του Κρεμλίνου στην παράτασή της, παρά τις πιέσεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Έληξε τα μεσάνυχτα της Κυριακής (20/4), η πασχαλινή κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία, διάρκειας.
Οι Χούθι της Υεμένης μιλούν για 12 νεκρούς σε βομβαρδισμούς στην πρωτεύουσα Σανάα που αποδίδουν στις ΗΠΑ
Αεροπορικοί βομβαρδισμοί που απέδωσαν στις ΗΠΑ στην πρωτεύουσα Σανάα είχαν αποτέλεσμα να χάσουν τη.
Λίβανος: Ο μαρωνίτης πατριάρχης Μπεσάρα Ράχι έσπασε το ισχίο του κατά τη διάρκεια της λειτουργίας
Ο επικεφαλής της μαρωνίτικης εκκλησίας του Λιβάνου πατριάρχης Μπεσάρα Ράχι, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Να μην μετατρέψει το Ελ Σαλβαδόρ σε «τεράστια διεθνή φυλακή» καλεί τον πρόεδρο Μπουκέλε η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία
Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία κάλεσε σήμερα τον πρόεδρο του Ελ Σαλβαδόρ Ναγίμπ Μπουκέλε να μην.