

Το όνομα του Μητροπολίτη Επιφανίου Κιέβου ακούστηκε για πρώτη φορά στον καθεδρικό ναό της Αθήνας από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο οποίος μνημόνευσε το όνομα του νέου Προκαθημένου της Εκκλησίας της Ουκρανίας, στα Δίπτυχα κατά τη διάρκεια της σημερινής αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας.
Δια της μνημόνευσης του Επιφανίου, επισφραγίζεται και τυπικά η αναγνώριση της νέας Εκκλησίας, αναγνώριση την οποία πρώτη από όλα τα Πατριαρχεία και τις αυτοκέφαλες Εκκλησίες πραγματοποίησε η Εκκλησία της Ελλάδος.
Με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο συλλειτούργησαν ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος και ο Επίσκοπος Ωρεών Φιλόθεος, Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου.
Σχετικά Νέα
Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στον Όλυμπο – Κινητοποιήθηκαν και εναέρια μέσα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης γυναίκας, πλησίον του καταφυγίου «Αγαπητός» στον.
Άρης Μουγκοπέτρος: Νόμιζα ότι ήταν καπνογόνο και το κράτησα στο χέρι μου – Η συγκινητική του ανάρτηση
Τα πράγματα θα μπορούσε να είναι χειρότερα, να μην μπορούσα να ξαναδώ τα παιδάκια.
Θανατηφόρο τροχαίο με 56χρονο στο Καστελόριζο
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Μεγάλο Σάββατο,19 Απριλίου, στις 19:30 στο Καστελόριζο. ‘Ενας 56χρονος.
Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Στη Σύρο αποβιβάστηκαν 220 άτομα λόγω λάθους στα εισιτήριά τους
Αυξημένη ήταν χθες η κίνηση στα δύο οδικά δίκτυα καθώς αρκετοί εκδρομείς επέστρεψαν από.