

Αυξάνονται, πληθύνονται και… ενδυναμώνονται τα οικονομικά σάιτ. Xαρακτηριστικό παράδειγμα το newmoney.gr, του ομίλου του “Πρώτου Θέματος”, όπου επικεφαλής ανέλαβε ο έμπειρος Αλέξανδρος Κασιμάτης ενώ στο στελεχιακό του δυναμικό προστέθηκε και ο Σπύρος Σεραφείμ που έφυγε πρόσφατα από το ethnos.gr.
Παρεπιμπτόντως στο συγκρότημα.. Σαββίδη ετοιμάζεται και η επάνοδος του σάιτ της Ημερησίας. Θυμίζουμε ότι μετά το λουκέτο στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής είχαν αποχωρήσει περισσότεροι από 40 εργαζόμενοι με τους υπόλοιπους να αξιοποιούνται στο ehnos.gr και την οικονομική ιστοσελίδα imerisia.gr που προς το παρόν υφίσταται μόνο στο fb ανεβάζοντας ειδήσεις από την ηλεκτρονική έκδοση του “Εθνους”.
Mετά το λουκέτο και στην εβδομαδιαία έκδοση της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», ο εκδότης Θανάσης Μαυρίδης είχε γνωστοποιήσει ότι θα μεταφέρει στο ίντερνετ τις οικονομικές σελίδες του Liberal Markets. ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες των Τυπολογιών σχεδιασμός για οικονομικό σάιτ υπάρχει και στον όμιλο της 24Media.
H σπουδή των εκδοτών για τις οικονομικές ιστοσελίδες (αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι γύρω στις 70) έχει ως αιτία το μοίρασμα του ευρωπαϊκού πακέτου στήριξης ύψους 32 δισ. ευρώ για την ελληνική οικονομία την περίοδο της υγειονομικής κρίσης, από όπου η μιντιακή αγορά προσδοκά ότι θα λάβει κομμάτι μετά τη διανομή των κονδυλίων της ΕΕ.
Πηγή: zoornalistas.com
Σχετικά Νέα
COSMOTE TELEKOM: Νέα εποχή δυνατοτήτων με διεθνές αποτύπωμα
Σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από διαρκείς μεταβολές, ενίσχυση του ανταγωνισμού και επιταχυνόμενη ψηφιακοποίηση,.
Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδας – Τουρκίας: «Οραματιζόμαστε ένα κοινό επιχειρηματικό μέλλον»
Μιλώντας στο Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδας – Τουρκίας, που διεξήχθη σήμερα, 9 Μαΐου, στην Κωνσταντινούπολη,.
Άνω του 3% τα κέρδη του αργού στην εβδομάδα
Πάνω από 1% αυξήθηκαν οι τιμές του πετρελαίου καθώς η εμπορική συμφωνία των ΗΠΑ.
Wall Street: Πτώση με φόντο τις εμπορικές συνομιλίες ΗΠΑ – Κίνας
Πτωτικά κινούνται οι βασικοί δείκτες στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης την Παρασκευή, καθώς οι.