

Συμφωνία με το υπουργείο Παιδείας Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Κύπρου, αναφορικά με την προμήθεια ψηφιακών συσκευών (tablets) για 12 μήνες, υπέγραψε η MLS.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η MLS επικράτησε σε διαγωνισμό που εξήγγειλε το εν λόγω υπουργείο, το οποίο και ανέθεσε στην εταιρεία το έργο δεδομένου ότι πληρούσε όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές.
Συγκεκριμένα, η MLS ανέλαβε την προμήθεια και συντήρηση καταρχήν 3.700 tablets για το ποσό των 442.100 ευρώ (τετρακόσιες σαράντα δύο χιλιάδες και εκατό ευρώ), εκ των οποίων το μεγαλύτερο ποσοστό θα παραδοθεί εντός διμήνου.
Η MLS επιπρόσθετα για το διάστημα της Σύμβασης (12 μήνες) θα προμηθεύει το υπουργείο με Tablets για όποιες νέες ανάγκες προκύπτουν.
Σχετικά Νέα
Στο «κόκκινο» η Wall Street: Σημαντικές απώλειες με φόντο την επίθεση Τραμπ στον Πάουελ
Υποχωρούν εκ νέου τη Δευτέρα όλοι οι βασικοί δείκτες στη Wall Street, καθώς οι.
Απώλειες άνω του 2% για το πετρέλαιο, εν μέσω μηνυμάτων για πρόοδο στις συνομιλίες ΗΠΑ – Ιράν
“Βουτιά” άνω του 2% γνώρισε το πετρέλαιο, εν μέσω ενδείξεων προόδου στις συνομιλίες μεταξύ.
Σε νέα ιστορικά υψηλά “εκτοξεύθηκε” ο χρυσός, πάνω από τα 3.400 δολάρια
Πάνω από τα 3.400 δολάρια “σκαρφάλωσε” ο χρυσός, φθάνοντας σε νέα ιστορικά υψηλά, καθώς.
Στάση αναμονής για τον κλάδο της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιολάδου με φόντο τους δασμούς Τραμπ
Στάση αναμονής τηρούν οι κλάδοι της επιτραπέζιας ελιάς και του τυποποιημένου ελαιόλαδου μετά και.