Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον δήμαρχο Γλυφάδας με στόχο την εύρεση… υποψήφιου περιφερειάρχη

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, ο πρωθυπουργός είχε σήμερα συνάντηση στο μέγαρο Μαξίμου με τον δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, με αντικείμενο μια πιθανή κάθοδο του κ. Παπανικολάου ως υποψηφίου της ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές, για να διεκδικήσει την περιφέρεια Αττικής.

Η εξέλιξη έρχεται στον απόηχο των αντιδράσεων που προκλήθηκαν ύστερα από το… ζεϊμπέκικο του νυν περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, σε εκδήλωση της ομογένειας στο Ζάππειο μέγαρο, την ώρα που μαινόταν η πυρκαγιά στην Μαγνησία.

Όπως έγινε γνωστό από το ρεπορτάζ, το κλίμα για τον κ. Πατούλη εντός της Νέας Δημοκρατίας έγινε… βαρύ, σε βαθμό που πηγές της Πειραιώς έκαναν λόγο ότι η υποψηφιότητα του πλέον βρίσκεται στον αέρα.

Ο κ. Πατούλης, μπροστά στο κλίμα που διαμορφώθηκε, αναγκάστηκε σε αναδίπλωση, και με ανακοίνωση του χαρακτήρισε το γεγονός ως «μια κακή στιγμή».

Πάντως, όπως ανέφερε το Mega, πιθανώς ακόμα και σήμερα να υπάρχουν ανακοινώσεις για την περίπτωση Παπανικολάου, ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, οι τελικές αποφάσεις θα ληθφούν ως τη Δευτέρα.

Η εξέλιξη έρχεται να σηματοδοτήσει τη στάση μηδενικής ανοχής του Μεγάρου Μαξίμου σε όσα στελέχη βγαίνουν εκτός γραμμής, με συμπεριφορές που προκαλούν το δημόσιο αίσθημα. «Θύμα» αυτής της στάσης υπήρξε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης, ενώ ακολούθησε ο κ. Πατούλης.

Πάντως, πέραν του δημάρχου Γλυφάδας, διακινούνται πληροφορίες που θέλουν την Πειραιώς να εξετάζει και την περίπτωση του υφυπ. Άμυνας Νίκου Χαρδαλιά, καθώς υπήρξε επί σειρά ετών στην αυτοδιοίκηση ως δήμαρχος Βύρωνα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα