

«Η επένδυση που θα γίνει στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, μέσω της ιδιωτικοποίησης του θα το καταστήσει, αυτό όλοι οραματιζόμαστε, έναν πόλο ανάπτυξης όχι μόνο για την πόλη της Αλεξανδρούπολης, αλλά για ολόκληρη τη Θράκη», επισήμανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψη του στο λιμάνι.
Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τη χαρά του γιατί επισκέφθηκε το Λιμάνι την επομένη της ανακοίνωσης των ενδιαφερομένων σχημάτων να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό για την ιδιωτικοποίηση.
Είπε ότι είναι ικανοποιημένος γιατί πρόκειται για τέσσερις πολύ αξιόπιστες προτάσεις και προσβλέπει στην ολοκλήρωση των επόμενων βημάτων του διαγωνισμού.
Ο πρωθυπουργός περπάτησε για λίγο στον χώρο του λιμανιού και ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ του έδειξε την έκταση στην οποία θα γίνει η επένδυση.
Ο κ. Χατζημιχαήλ εξέφρασε τη χαρά του γιατί η επίσκεψη του πρωθυπουργού συνέπεσε με την επέτειο των 150 χρόνων του λιμανιού.
Σχετικά Νέα
Α. Γεωργιάδης: Επαναστατικές παρεμβάσεις για υγεία και νοσηλευτές – Η μεγαλύτερη αναμόρφωση του ΕΣΥ
Προτεραιότητα του υπουργού Υγείας δείχνει να είναι η ενίσχυση του συστήματος Υγείας με νοσηλευτές.
Π. Μαρινάκης: Φοιτητές που συλλαμβάνονται για αξιόποινες πράξεις στα ΑΕΙ θα χάνουν άμεσα την ιδιότητα τους για δύο χρόνια
Οι φοιτητές που συλλαμβάνονται για αξιόποινες πράξεις στα πανεπιστήμια θα χάνουν άμεσα την ιδιότητα.
Συνάντηση Σωκράτη Φάμελλου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο
Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο είχε χθες, Παρασκευή (9/5) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,.
Ο Απ. Τζιτζικώστας στο ΕΡΤΝews: Θα παραστώ στη συζήτηση για τα Τέμπη στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον Ιούνιο
«Ημέρα της Ευρώπης» και μόλις επέστρεψα από το Καστελόριζο δίνοντας το μήνυμα ότι η.