Μητσοτάκης: Οι προβλέψεις για τον Ολυμπιακό και η αναφορά στο γήπεδο του Παναθηναϊκού

Αισιόδοξος για τη νίκη του Ολυμπιακού αύριο στο μπάσκετ εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη χαλαρή εθιμοτυπική συνάντηση με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας παραμονή των εκλογών.

Ο κ. Μητσοτάκης εκτίμησε ότι ο ημιτελικός ήταν δύσκολος και ότι ο δρόμος είναι ανοιχτός για την κατάκτηση της τέταρτης Ευρωλίγκας. Σχολίασε μάλιστα ότι του έκανε εντύπωση το γεγονός ότι ενάμιση μήνα πριν υπήρξαν φίλαθλοι που μεριμνήσαν να ξεκινήσουν τη διαδικασία για να ψηφίσουν στο Καουνας. Σημείωσε δε ότι θα παρακολουθήσει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα του εκλογικού τμήματος Καουνας.

Ο Πρωθυπουργός χαρακτήρισε επίσης πολύ σημαντικό ότι έπεσαν χθες οι υπογραφές για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Δήλωσε βέβαιος ότι το έργο θα προχωρήσει πολύ γρήγορα δεδομένου ότι υπάρχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι θα παίξει το απόγευμα ποδόσφαιρο με παλιούς συμμαθητές. Αποκάλυψε ότι θα παίξει ως δεξί χαφ, θέση που σχολιάστηκε ως πολιτικό μήνυμα αφού καλύπτει τη δεξιά και το κέντρο.

Δεν θέλησε πάντως να κάνει πολιτική συζήτηση ή εκτιμήσεις, καθώς άλλωστε δεν επιτρέπεται σήμερα προεκλογική δραστηριότητα. Ενώ όταν οι δημοσιογράφοι ανέφεραν προβλέψεις στοιχηματικων για τη σειρά εκλογής βουλευτών στην Α Αθήνας δήλωσε ότι δεν θα ακούσει τη σχετική συζήτηση.

Ερωτηθείς αν διάλεξε το Θησείο για την τελική συγκέντρωση για γούρι αφού εκεί είχε κάνει την τελευταία ομιλία το 2019, απάντησε ότι τα γούρια κάνουν τα αβεβαια πιο προβλέψιμα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα