

Με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη θα κλείσουν από αύριο όλες οι οργανωμένες παραλίες και τα χιονοδρομικά κέντρα, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο twitter.
“Η κατάσταση είναι σοβαρή και απαιτεί υπευθυνότητα από όλους. Αποφεύγουμε τους δημόσιους χώρους με πολύ κόσμο. Ας σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων”, επισημαίνει ο κ. Μητσοτάκης.
Μόλις έδωσα εντολή να κλείσουν αύριο όλες οι οργανωμένες παραλίες και τα χιονοδρομικά κέντρα. Η κατάσταση είναι σοβαρή και απαιτεί υπευθυνότητα από όλους. Αποφεύγουμε τους δημόσιους χώρους με πολύ κόσμο. Ας σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων. #μένουμεσπίτι #μένουμε_σπίτι
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) March 14, 2020
Σχετικά Νέα
Υπουργείο Δικαιοσύνης για τις εταιρείες offshore: Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα
Κατηγορηματική διάψευση για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αναφέρεται σε «σκανδαλώδη τροπολογία για.
Ελληνική Λύση: Θολά σημεία στο νομοσχέδιο για την απαγόρευση «κατά παραγγελία» υποβοηθούμενης αναπαραγωγής από ζευγάρια ομοφυλοφίλων
Η Ελληνική Λύση σε σημερινή ανακοίνωσή της αναφέρει: «Στο σημερινό νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης,.
Στην Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης η Ζ. Κωνσταντοπούλου – Ξεκάθαρο νομικό πλαίσιο ζητούν οι φορτοεκφορτωτές
«Νομίζω ότι είναι βαρύτατα εκτεθειμένοι εκείνοι, οι οποίοι ευαγγελίζονταν την ανάπτυξη της χώρας, τη.
Μ. Κατρίνης: Έως το τέλος της εβδομάδας η πρόταση σύστασης προανακριτικής του ΠΑΣΟΚ
Στο πόρισμα Καρώνη αλλά και στην πρόταση σύστασης προανακριτικής επιτροπής εντός της εβδομάδας αναφέρθηκε.