

Παράδειγμα αλληλεγγύης και προσφοράς χαρακτηρίζει τον Κώστα Αρβανίτη, τον ψαρά που στο Μάτι έσωσε 70 συνανθρώπους μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Ο Κώστας Αρβανίτης ήταν ένα παράδειγμα αλληλεγγύης και προσφοράς για όλους μας και η απώλειά του μας γέμισε θλίψη. Κατόπιν συνεννόησης της κυβέρνησης με την οικογένειά του, η κηδεία του θα γίνει δημοσία δαπάνη. Είναι ένα μικρό δείγμα της ευγνωμοσύνης όλων μας απέναντι στη γενναιότητα που έδειξε το βράδυ της τραγωδίας στο Μάτι, όταν χωρίς δεύτερη σκέψη έσπευσε να σώσει 70 συνανθρώπους μας που κινδύνευαν από τη θάλασσα. Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια», αναφέρει ο πρωθυπουργός.
Σχετικά Νέα
Ελληνικό: Εισαγγελική παρέμβαση για επείγουσα προκαταρκτική έρευνα – Οι νέες κινήσεις του Ανθρωποκτονιών
Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών για τους μυστήριους θανάτους της ηλικιωμένης.
Θανατηφόρο τροχαίο στη Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας – Νεκρός 16χρονος μοτοσικλετιστής
Πάνδημη θλίψη προκαλεί στην Πρέβεζα ο θάνατος 16χρονου σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε το.
Κ. Δημογλίδου για την ανομία στα πανεπιστήμια: Η αστυνομία δε θα σταματήσει να επεμβαίνει όπου υπάρχουν ποινικά αδικήματα
Για την ανομία στα πανεπιστήμια και τον ρόλο της Αστυνομίας μίλησε στο ΕΡΤΝews η.
Τραγωδία στη Λάρισα: Ομολόγησε ο 21χρονος την δολοφονία της 52χρονης μητέρας του
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 21χρονος από τη Λάρισα σκότωσε την 52χρονη μητέρα.