Κ. Μητσοτάκης από Περιστέρι: Η χώρα χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία

«Η χώρα χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία για να κάνει πράξη τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις. Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε για κυβέρνηση όχι για αντιπολίτευση» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του στο Περιστέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η ΝΔ είναι η μεγάλη λαϊκή προοδευτική παράταξη του τόπου. Κρατήσαμε την κοινωνία και τους πιο αδύναμους όρθιους στην πανδημία και στην ενεργειακή κρίση. Δρομολογήσαμε την πιο προοδευτική πολιτική με πολλές θέσεις εργασίας» πρόσθεσε.

«Κάναμε ανοίγματα σε κοινωνικές ομάδες που κάποιοι πίστευαν ότι δεν θα τα πάμε καλά. Ήμασταν πρώτοι και στη νεολαία μας» σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ εκτιμώντας πως «κάποιοι δεν κατάλαβαν πως η κοινωνία άλλαξε και προόδευσε αυτή την τετραετία»

Κάλεσε τους ψηφοφόρους αλλά και τα στελέχη της ΝΔ σε εγρήγορση «Η κάλπη στις 25 Ιουνίου θα είναι πάλι άδεια. Όλα ξεκινούν πάλι από την αρχή. Μη θεωρήσετε ότι η μάχη αυτή έχει ήδη κριθεί. Σας ζητώ να δώσουμε μαζί τη μάχη για την παράταξή μας και να είμαστε και πάλι οι μεγάλοι νικητές» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

«Αυτή η νίκη θα βάλει οριστικά τέλος σε ένα κύκλο αβεβαιότητας που άνοιξε η αντιπολίτευση με την απλή αναλογική» είπε, σημειώνοντας πως «ο πήχης της αυτοδυναμίας μπορεί να ανέβει αν μπουν και άλλα κόμματα στη βουλή»

«Η χώρα χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία για να κάνει πράξη τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις. Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε για κυβέρνηση όχι για αντιπολίτευση» σημείωσε.

Πρόσθεσε ότι δεν θα ανεχτεί κανένα φαινόμενο αλαζονείας και περιφρόνησης των αντιπάλων. «Είμαστε εδώ για να ενώσουμε την πατρίδα και να απευθυνθούμε και σε αυτούς που δεν μας ψήφισαν να έρθουν κοντά μας. Θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων γιατί αυτό επιβάλει το αξίωμα του πρωθυπουργού» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης

Παρακολουθείστε την ομιλία του κ. Μητσοτάκη.

Συνέχεια σε Κρήτη, Θεσσαλία και βόρεια Ελλάδα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε όλη την Κρήτη την Τρίτη και την Τετάρτη. Το πρωί θα επισκεφθεί τις Περιφερειακές Ενότητες Λασιθίου και Ηρακλείου, το μεσημέρι τη Σητεία, τον Μακρύ Γιαλό, την Ιεράπετρα και τον Άγιο Νικόλαο. Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί τον Μόχο και στις 20:00 θα απευθύνει χαιρετισμό σε συγκέντρωση πολιτών στο Ηράκλειο, στην πλατεία Αγίου Τίτου.

Την Παρασκευή ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Θεσσαλία, ενώ το Σάββατο θα βρεθεί σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί στο Άγιο Όρος, σε μια επίσκεψη με ουσιαστική, αλλά και πολιτική σημασία.

Στην Πειραιώς, τα στελέχη της ΝΔ καταστρώνουν βήμα-βήμα τη στρατηγική τους για τις ερχόμενες εκλογές, η οποία στοχεύει στην αυτοδυναμία, με βασικό διακύβευμα «αυτοδυναμία ή περιπέτειες».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από όλους να μην εφησυχάσουν, να δώσουν νέα μάχη περιφέρεια – περιφέρεια και πόρτα – πόρτα και να μην επιτρέψουν στο δημόσιο λόγο να κυριαρχήσει η «μονομαχία» ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ για το ποιο κόμμα θα αναδειχθεί αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά για το πως βλέπει η ΝΔ τη χώρα την επόμενη τετραετία μέσα από το πρόγραμμα της.