

«Η χώρα χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία για να κάνει πράξη τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις. Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε για κυβέρνηση όχι για αντιπολίτευση» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του στο Περιστέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Η ΝΔ είναι η μεγάλη λαϊκή προοδευτική παράταξη του τόπου. Κρατήσαμε την κοινωνία και τους πιο αδύναμους όρθιους στην πανδημία και στην ενεργειακή κρίση. Δρομολογήσαμε την πιο προοδευτική πολιτική με πολλές θέσεις εργασίας» πρόσθεσε.
Κάλεσε τους ψηφοφόρους αλλά και τα στελέχη της ΝΔ σε εγρήγορση «Η κάλπη στις 25 Ιουνίου θα είναι πάλι άδεια. Όλα ξεκινούν πάλι από την αρχή. Μη θεωρήσετε ότι η μάχη αυτή έχει ήδη κριθεί. Σας ζητώ να δώσουμε μαζί τη μάχη για την παράταξή μας και να είμαστε και πάλι οι μεγάλοι νικητές» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.
«Αυτή η νίκη θα βάλει οριστικά τέλος σε ένα κύκλο αβεβαιότητας που άνοιξε η αντιπολίτευση με την απλή αναλογική» είπε, σημειώνοντας πως «ο πήχης της αυτοδυναμίας μπορεί να ανέβει αν μπουν και άλλα κόμματα στη βουλή»
«Η χώρα χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία για να κάνει πράξη τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις. Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε για κυβέρνηση όχι για αντιπολίτευση» σημείωσε.
Παρακολουθείστε την ομιλία του κ. Μητσοτάκη.
Συνέχεια σε Κρήτη, Θεσσαλία και βόρεια Ελλάδα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε όλη την Κρήτη την Τρίτη και την Τετάρτη. Το πρωί θα επισκεφθεί τις Περιφερειακές Ενότητες Λασιθίου και Ηρακλείου, το μεσημέρι τη Σητεία, τον Μακρύ Γιαλό, την Ιεράπετρα και τον Άγιο Νικόλαο. Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί τον Μόχο και στις 20:00 θα απευθύνει χαιρετισμό σε συγκέντρωση πολιτών στο Ηράκλειο, στην πλατεία Αγίου Τίτου.
Την Παρασκευή ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Θεσσαλία, ενώ το Σάββατο θα βρεθεί σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί στο Άγιο Όρος, σε μια επίσκεψη με ουσιαστική, αλλά και πολιτική σημασία.
Στην Πειραιώς, τα στελέχη της ΝΔ καταστρώνουν βήμα-βήμα τη στρατηγική τους για τις ερχόμενες εκλογές, η οποία στοχεύει στην αυτοδυναμία, με βασικό διακύβευμα «αυτοδυναμία ή περιπέτειες».
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από όλους να μην εφησυχάσουν, να δώσουν νέα μάχη περιφέρεια – περιφέρεια και πόρτα – πόρτα και να μην επιτρέψουν στο δημόσιο λόγο να κυριαρχήσει η «μονομαχία» ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ για το ποιο κόμμα θα αναδειχθεί αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά για το πως βλέπει η ΝΔ τη χώρα την επόμενη τετραετία μέσα από το πρόγραμμα της.
Σχετικά Νέα
Σ. Φάμελλος: Επίσκεψη στο μνημείο των ηρώων της Μάχης της Ηλεκτρικής
Σήμερα Παρασκευή 9 Μαΐου, ημέρα της επετείου της νίκης κατά του φασισμού και του.
Συγχαρητήρια Ν. Δένδια στον νέο Πάπα: Να εργαστεί για την ενότητα της Χριστιανοσύνης και την προστασία όσων διώκονται
Συγχαρητήρια στον νέο Πάπα, Λέοντα ΙΔ’, έστειλε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, μέσα από ανάρτησή του.
Κ. Μητσοτάκης για το νέο Πάπα: Η ηγεσία σας έρχεται σε μια εποχή που ο κόσμος αντιμετωπίζει βαθιές προκλήσεις αλλά και μεγάλες ευκαιρίες
Συγχαρητήρια στον Πάπα Λέων ΙΔ’ απηύθυνε μέσω της πλατφόρμας X ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης..
ΥΠΕΞ: H συμφωνία για το Δίκαιο της Θάλασσας, μεγάλο βήμα για διασφάλιση της προστασίας και της αειφόρου χρήσης της βιοποικιλότητας
«Σήμερα, η Βουλή των Ελλήνων κύρωσε τη Συμφωνία υπό τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών.