Μητσοτάκης από Κιλκίς: Το τελευταίο που χρειάζεται η χώρα είναι πολιτική αστάθεια

Στο Κιλκίς βρέθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, και αφού παρακολούθησε τις επετειακές εκδηλώσεις στις Σέρρες για την απελευθέρωση της πόλης. Τον κ. Μητσοτάκη συνόδευε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Μητσοτάκης, αφού συνεχάρη τον κ. Τζιτζικώστα για την εντυπωσιακή του νίκη, απευθυνόμενος στους πολίτες του Κιλκίς, έστειλε μήνυμα ενότητας, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα. «Το έθνος μας μεγαλουργεί όταν είναι ενωμένο. Η πολιτική απάντηση στις 7 Ιουλίου θα είναι μήνυμα απέναντι στα ψέματα, το διχασμό και την πόλωση που ζήσαμε», είπε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε: «Όλοι ξέρετε ποιος φτωχοποίησε τη μεσαία τάξη».

Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών τόνισε πως αυτή συνομολογήθηκε πίσω από τις πλάτες του λαού, ενώ αναφερόμενος στις εκλογές, υποστήριξε:

«Θα είμαστε νικητές το βράδυ της 7ης Ιουλίου όμως δεν χρειάζεται ούτε εφησυχασμός ούτε αλαζονεία, το ζήτημα την επόμενη μέρα είναι να έχουμε μια ισχυρή εντολή να αλλάξουμε τη χώρα, και αυτή την εντολή τη δίνει ο καθένας ξεχωριστά. Η κάλπη θα είναι άδεια και δεν θέλω ο ενθουσιασμός να θρέψει την αποχή, πρέπει να έρθετε στις κάλπες όλοι. Γκρεμίστηκαν στις ευρωεκλογές πολλοί μύθοι του αχαστου πρωθυπουργού που μπορεί να γυρίσει κάθε αναμέτρηση ή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα της νεολαίας».

«Οι καιροί είναι δύσκολοι, βλέπετε τι γίνεται στα εθνικά θέματα, το τελευταίο που χρειάζεται η χώρα είναι πολιτική αστάθεια, ψηφίστε για να έχουμε πολιτική σταθερότητα», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης.

Σχετικά Νέα