

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «επιμένει» στο TikTok το οποίο έχει επιλέξει ως έναν από τους πιο άμεσους τρόπους επικοινωνίας με τους πολίτες.
Απαντώντας σε έναν νεαρό για το πώς σχεδιάζει να στηρίξει η ΝΔ τους νέους και τις επιχειρήσεις, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε αρχικά στη μείωση του ΦΠΑ στον καφέ και στην εστίαση που έγινε το 2020 από το 24% στο 13% για να στηριχθούν οι επιχειρήσεις. «Όμως τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ έδειξαν ότι η μείωση αυτή δεν πέρασε στον καταναλωτή, γι΄αυτό είμαστε πολύ διαστακτικοί να μειώσουμε τον ΦΠΑ στα τρόφιμα και τα καύσιμα» ανέφερε.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε αναφέρεται αναλυτικά στα μέτρα που έλαβε την τετραετία 2019 – 2023 η κυβέρνησή του και το σχέδιο του για καλύτερους μισθούς την επόμενη τετραετία.
«Οι καλοί μισθοί δίνονται από ισχυρές επιχειρήσεις και σε αυτήν την προσπάθεια αυξησης των μισθών θα πάμε όλοι μαζί μπροστά χωρίς να αφήσουμε κανέναν πίσω» ανέφερε και πρόσθεσε ότι χρωστάει ένα haul με ολόσωμη φόρμα!
Σχετικά Νέα
ΠΑΣΟΚ: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ίδιος, απλά με άλλο περιτύλιγμα
Οι κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, υπό τα νέα δεδομένα που προκύπτουν με την.
Επίσκεψη Κασσελάκη στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας
«Αυτό που μετράει είναι η ψυχή κάθε παιδιού. Να βρίσκεται στο κατάλληλο περιβάλλον ώστε.
Ψηφίστηκε στη Βουλή η τροπολογία με τα τρία μέτρα κατά της ακρίβειας
Ψηφίστηκε από την ολομέλεια της Βουλής η τροπολογία του υπουργείου Ανάπτυξης για την αντιμετώπιση.
Μ. Βορίδης: Πώς γνωρίζει ο κ. Ανδρουλάκης τι αποφάσεις θα λάβει η ΑΔΑΕ;
Το ερώτημα, γιατί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μειώνει το δικαίωμα του Κοινοβουλίου να ασκήσει.