

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «επιμένει» στο TikTok το οποίο έχει επιλέξει ως έναν από τους πιο άμεσους τρόπους επικοινωνίας με τους πολίτες.
Απαντώντας σε έναν νεαρό για το πώς σχεδιάζει να στηρίξει η ΝΔ τους νέους και τις επιχειρήσεις, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε αρχικά στη μείωση του ΦΠΑ στον καφέ και στην εστίαση που έγινε το 2020 από το 24% στο 13% για να στηριχθούν οι επιχειρήσεις. «Όμως τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ έδειξαν ότι η μείωση αυτή δεν πέρασε στον καταναλωτή, γι΄αυτό είμαστε πολύ διαστακτικοί να μειώσουμε τον ΦΠΑ στα τρόφιμα και τα καύσιμα» ανέφερε.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε αναφέρεται αναλυτικά στα μέτρα που έλαβε την τετραετία 2019 – 2023 η κυβέρνησή του και το σχέδιο του για καλύτερους μισθούς την επόμενη τετραετία.
«Οι καλοί μισθοί δίνονται από ισχυρές επιχειρήσεις και σε αυτήν την προσπάθεια αυξησης των μισθών θα πάμε όλοι μαζί μπροστά χωρίς να αφήσουμε κανέναν πίσω» ανέφερε και πρόσθεσε ότι χρωστάει ένα haul με ολόσωμη φόρμα!
Σχετικά Νέα
Κ. Μητσοτάκης για το νέο Πάπα: Η ηγεσία σας έρχεται σε μια εποχή που ο κόσμος αντιμετωπίζει βαθιές προκλήσεις αλλά και μεγάλες ευκαιρίες
Συγχαρητήρια στον Πάπα Λέων ΙΔ’ απηύθυνε μέσω της πλατφόρμας X ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης..
ΥΠΕΞ: H συμφωνία για το Δίκαιο της Θάλασσας, μεγάλο βήμα για διασφάλιση της προστασίας και της αειφόρου χρήσης της βιοποικιλότητας
«Σήμερα, η Βουλή των Ελλήνων κύρωσε τη Συμφωνία υπό τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών.
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Στις 19 Ιουνίου η συζήτηση για τα Τέμπη στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Την Πέμπτη, 19 Ιουνίου, στις 10:00 το πρωί (ώρα Ελλάδας), θα πραγματοποιηθεί η συζήτηση.
Η Βουλή των Ελλήνων τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου, που είναι η 8η.