

Τα ζυμαρικά είναι λογικά ένα από τα πρώτα πράγματα που έμαθες να μαγειρεύεις. Κι όμως δεκαετίες μετά το Internet ήρθε να μας αποκαλύψει πως τόσα χρόνια τα βράζουμε με τον λάθος τρόπο!
Σύμφωνα με τον Αμερικανό παρουσιαστή και foodie, Άλτον Μπράουν, δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιμένεις να βράσει το νερό πριν ρίξεις τα μακαρόνια στην κατσαρόλα. Ο Άλτον ρίχνει τα ωμά ζυμαρικά σε αλατισμένο κρύο νερό (αρκετό ώστε να καλύψει πλήρως τα ζυμαρικά) και στη συνέχεια ανάβει τη φωτιά για να βράσει μαζί με τα μακαρόνια. Μόλις πάρει μία βράση, χαμηλώνει τη φωτιά και αφήνει το νερό να σιγοβράσει ώστε τα ζυμαρικά να μη κολλήσουν μεταξύ τους.
Όση ώρα τα μακαρόνια μαγειρεύονται, μπορείς να ξεκινήσεις να φτιάχνεις τη σάλτσα τους. Σε μόλις 10 λεπτά θα έχεις τα τέλεια al dente ζυμαρικά! Η συγκεκριμένη μέθοδος αν και μοιάζει πιο περίπλοκη από την κλασική, σύμφωνα με τον Άλτον, είναι πολύ πιο γρήγορη και εύκολη! Πρόσεξε μόνο να μην ακούσει κανένας Ιταλός ότι βράζεις τα μακαρόνια έτσι.
Σχετικά Νέα
Θανατηφόρο τροχαίο με 56χρονο στο Καστελόριζο
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Μεγάλο Σάββατο,19 Απριλίου, στις 19:30 στο Καστελόριζο. ‘Ενας 56χρονος.
Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Στη Σύρο αποβιβάστηκαν 220 άτομα λόγω λάθους στα εισιτήριά τους
Αυξημένη ήταν χθες η κίνηση στα δύο οδικά δίκτυα καθώς αρκετοί εκδρομείς επέστρεψαν από.
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Χανιά: Φωτιά σε σταθμευμένα οχήματα έξω από αποθήκη
Στις φλόγες τυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/4), μία σειρά από αυτοκίνητα που ήταν.