

Τα ζυμαρικά είναι λογικά ένα από τα πρώτα πράγματα που έμαθες να μαγειρεύεις. Κι όμως δεκαετίες μετά το Internet ήρθε να μας αποκαλύψει πως τόσα χρόνια τα βράζουμε με τον λάθος τρόπο!
Σύμφωνα με τον Αμερικανό παρουσιαστή και foodie, Άλτον Μπράουν, δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιμένεις να βράσει το νερό πριν ρίξεις τα μακαρόνια στην κατσαρόλα. Ο Άλτον ρίχνει τα ωμά ζυμαρικά σε αλατισμένο κρύο νερό (αρκετό ώστε να καλύψει πλήρως τα ζυμαρικά) και στη συνέχεια ανάβει τη φωτιά για να βράσει μαζί με τα μακαρόνια. Μόλις πάρει μία βράση, χαμηλώνει τη φωτιά και αφήνει το νερό να σιγοβράσει ώστε τα ζυμαρικά να μη κολλήσουν μεταξύ τους.
Όση ώρα τα μακαρόνια μαγειρεύονται, μπορείς να ξεκινήσεις να φτιάχνεις τη σάλτσα τους. Σε μόλις 10 λεπτά θα έχεις τα τέλεια al dente ζυμαρικά! Η συγκεκριμένη μέθοδος αν και μοιάζει πιο περίπλοκη από την κλασική, σύμφωνα με τον Άλτον, είναι πολύ πιο γρήγορη και εύκολη! Πρόσεξε μόνο να μην ακούσει κανένας Ιταλός ότι βράζεις τα μακαρόνια έτσι.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.