

Με μήνυση απάντησε ο Δημήτρης Φιντιρίκος στον Ηλία Γκιώνη, μετά τη δημοσιοποίηση του δεύτερου σε λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα πληροφορίες περί εμπολοκής του επιχειρηματία στο περιστατικό με τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη στο Mega, ο Δημήτρης Φιντιρίκος κατέθεσε μήνυση σε βάρος του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη για τις κατηγορίες περί εμπλοκής στην υπόθεση βιασμού και εκκρεμεί η αυτόφωρη διαδικασία. Στην ίδια εκπομπή αναφέρθηκε επίσης ότι η 73χρονη μητέρα του επιχειρηματία είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, με συνέπεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Η απάντηση του Ηλία Γκιώνη
Από την πλευρά του, ο Ηλίας Γκιώνης απάντησε με ένα story στο Instagram. Όπως ανέφερε, η έρευνα συνεχίζεται και σύντομα θα δημοσιοποιηθούν νέες εξελίξεις στην υπόθεση.
«Ενημερώθηκα από την τηλεόραση ότι εκκρεμεί αυτόφωρη διαδικασία εναντίον μου μετά από την μήνυση που κατέθεσε ο Φιντιρίκος. Παράλληλα η έρευνα συνεχίζεται, εμπλέκονται πολιτικοί εκπρόσωποι σε αυτό το κύκλωμα όπως και παιδιά καθώς πρέπει εφοπλιστών. Είμαι καλά, η έρευνα συνεχίζεται και από εμένα και από επαγγελματίες στον χώρο δημοσιογράφους και σύντομα θα δημοσιοποιήσουν νέες εξελίξεις για την υπόθεση! Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη και συνεχίζουμε δυναμικά!», έγραψε ο Ηλίας Γκιώνης.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.