Μήνυση της οικογένειας Γιαλιά σε γυναίκα που δηλώνει ότι ήταν σύντροφός του – «Κινεί υποψίες» λέει ο Κούγιας

Την έντονη αντίδραση της οικογένειας του Χρήστου Γιαλιά προκάλεσε η τηλεοπτική συνέντευξη μιας γυναίκας με καταγωγή από την Αλβανία που δήλωνε ότι διατηρούσε σχέση με τον 59χρονο επιχειρηματία.

Με γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, αναφέρει ότι έχει εντολή να στραφεί εναντίον της συγκεκριμένης γυναίκας και να καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Παράλληλα αναφέρει ότι η συμπεριφορά αυτής της γυναίκας κινεί υποψίες και καλεί την αστυνομία να εξετάσει το ενδεχόμενο αν σχετίζεται με την υπόθεση της δολοφονίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:
«Εντολή των τριών παιδιών του Χρήστου Γιαλιά και της συντρόφου του, με την οποία απέκτησε το 4ο παιδί του, την 4χρονη κόρη του, προς τον κ. Κούγια είναι να στραφεί άμεσα εναντίον μίας Αλβανίδας, η οποία εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές ως δήθεν σύντροφος επί δύο χρόνια του αείμνηστου Γιαλιά και να την μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμιση όλων των νόμιμων απογόνων του και να την ενάγει, καταθέτοντας αγωγή για αποζημίωση των νόμιμων συγγενών του, λόγω αυτής της καθημερινής προσβολής της μνήμης του.

Όλα όσα αναφέρει, σύμφωνα με τους συγγενείς του αείμνηστου Γιαλιά, η δήθεν καθημερινή σύντροφός του είναι όλα αποκυήματα της φαντασίας της. Οι κωμικού περιεχομένου εμφανίσεις της, με τους λυγμούς, τις λιποθυμίες και τις τάσεις αυτοκτονίας έχουν εξαντλήσει κάθε περιθώριο υπομονής στους συγγενείς του αείμνηστου θύματος και με την αμέσως επόμενη κίνησή της, ειδικά αν τολμήσει να αναφερθεί στα παιδιά του θύματος, θα ενεργοποιηθεί σε βάρος της η αυτόφωρη διαδικασία.

Ο Χρήστος Γιαλιάς μαζί με τα παιδιά του και την μητέρα της 4χρονης κόρης του εργαζόντουσαν από 15 έως 20 ώρες καθημερινά στον ίδιο χώρο, στον οποίο ουδέποτε είχε εμφανιστεί η συγκεκριμένη Αλβανίδα, δήθεν σύντροφος του αείμνηστου Χρήστου Γιαλιά και πιθανότατα το συγκεκριμένο πρόσωπο ήταν στο προσωπικό του περιβάλλον, χωρίς καμία άλλη κοινωνική συμμετοχή. Αυτές οι υπερβολικές αντιδράσεις δημιουργούν υποψίες στην οικογένεια για το τί ακριβώς έχει συμβεί και θα ζητήσουν από την ΥΔΕΖΗ να διερευνήσει πολύ σοβαρά το κοινωνικό της περιβάλλον, ώστε να διερευνηθεί κάθε πτυχή, με απόλυτο στόχο τη διαλεύκανση του εγκλήματος και την αποκάλυψη των δραστών».

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα