

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε στον Άρειο Πάγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Σπίρτζης με αφορμή το δημοσίευμα της Εφ. Συν για την είσοδο εμπύρετων μελών της Φενέρμπαξε στην Ελλάδα τον περασμένο Οκτώβριο
Οκ. Σπίρτζης κατά την έξοδο του από τον Άρειο Πάγο δήλωσε: «Καταθέσαμε μηνυτήρια αναφορά για τις αποκαλύψεις της Εφημερίδας των Συντακτών, αποκαλύψεις που περιλαμβάνουν δύο ενότητες θεμάτων.
Η πρώτη σχετίζεται με την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης και τη θέση της δημόσιας υγείας σε κίνδυνο από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και από τους υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Αποδεικνύεται ότι ο μόνος σαμποτέρ για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης είναι ο ίδιος ο κύριος Μητσοτάκης, η κυβέρνησή του και το επιτελικό παρακράτος που έχει δομηθεί.
Η δεύτερη ενότητα σχετίζεται με τη λειτουργία κρίσιμων κρατικών υπηρεσιών όπως αυτή της Πολιτικής Προστασίας. Οι αποκαλύψεις δείχνουν ότι υπάρχει τρόπος λειτουργίας παρόμοιος με αυτόν που υπάρχει στη νύχτα και την εγκληματικότητα ο οποίος δεν αρμόζει σε δημόσιες υπηρεσίες μιας ευρωπαϊκής χώρας.
Πλέον, τον λόγο τον έχει η Δικαιοσύνη για να διερευνήσει πλήρως τις καταγγελίες και τις αποκαλύψεις της Εφημερίδας των Συντακτών».
Σχετικά Νέα
Όλγα Κεφαλογιάννη: Ουσιαστικό βήμα προς τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη ο συνεδριακός τουρισμός
Το νεόδμητο συνεδριακό κέντρο του Theartemis Palace Hotel στο Ρέθυμνο επισκέφθηκε πρόσφατα η υπουργός.
Σ.Παπασταύρου: Έρχονται άμεσα επιδοτήσεις για ΜμΕ
Τις προσεχείς πρωτοβουλίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας τόσο σε ενεργειακά όσο και χωροταξικά.
Θ.Κοντογεώργης: Επιδιώκουμε η ανάπτυξη να επιστρέφει στην κοινωνία με παρεμβάσεις μόνιμου χαρακτήρα
Τα ζητήματα της οικονομίας – ελληνικής και διεθνούς – ήταν το βασικό θέμα συζήτησης.
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..