Μήνυμα του «112» σε δύο περιοχές της Λάρισας – «Περιορίστε τις μετακινήσεις»

Προειδοποιητικό μήνυμα εστάλη μέσω του «112» λίγο πριν τις 13.30 της Τετάρτης (27/9) σε δύο περιοχές της Λάρισας, λόγω της κακοκαιρίας Elias.

Ειδικότερα, πρόκειται για τις περιοχές Αρμένι και Σωτήριο και το μήνυμα προειδοποιεί τους κατοίκους των περιοχών αυτών για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους.

«Αρμένι, Σωτήριο Λάρισας. Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις) στην περιοχή σας‼️ Περιορίστε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών» ανέφερε το μήνυμα του «112».

Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία Elias

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, το σύστημα κακοκαιρίας Elias θα εξακολουθήσει να επηρεάζει περιοχές της χώρας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και μεγάλη συχνότητα κεραυνών.

Πιο αναλυτικά:

Σήμερα Τετάρτη (27/9) κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στη Στερεά (Ευρυτανία, Φθιώτιδα, Φωκίδα και τα βορειότερα τμήματα της Βοιωτίας), τη Θεσσαλία (κυρίως ανατολική και νότια), τις Σποράδες και την Εύβοια (κεντρική και βόρεια).

Την Πέμπτη (28/9) κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται έως τις πρωινές ώρες στη Μαγνησία, τις Σποράδες, την Εύβοια (κυρίως την κεντρική και βόρεια), τη Φθιώτιδα και τη Βοιωτία. Σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα