

Ηχηρό μήνυμα κατά του bullying στέλνουν η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και το ΚΜΟΠ-Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας, στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού.
«Στέλνουμε όλοι μαζί ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στο bullying. Προτρέπουμε όλα τα παιδιά να πάψουν να το ανέχονται και να το καταπολεμούν τόσο στο σχολικό περιβάλλον, όσο και διαδικτυακά. Ενημερώνουμε και ευαισθητοποιούμε τους γονείς και ευρύτερα την κοινωνία.
Η αποδοχή της διαφορετικότητας, ο αμοιβαίος σεβασμός και η πρόληψη κάθε μορφής βίας μεταξύ παιδιών σε οποιαδήποτε δραστηριότητά τους είναι υποχρέωση όλων μας» αναφέρει το σχετικό μήνυμα, που συνοδεύεται από βίντεο που ανέβηκε στο YouTube.
Σχετικά Νέα
Τελειώνει η σχολική χρονιά, πότε ξεκινούν οι εξετάσεις
Πλησιάζουν οι ημερομηνίες-ορόσημα για τη λήξη των μαθημάτων στα γυμνάσια και λύκεια της επικράτειας,.
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 13 ατόμων που οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα σε ένα 48ωρο – Δύο εξ αυτών και μεθυσμένοι
Δεκατρία άτομα συνελήφθησαν σε ελέγχους της Αστυνομίας το τελευταίο 48ωρο διότι οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα.
Τραγωδία στον Ασπρόπυργο: Μόλις 20 ετών ο άνδρας που απανθρακώθηκε – Πώς έγινε το τροχαίο
Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του τροχαίου που σημειώθηκε στον Ασπρόπυργο αργά το απόγευμα της Κυριακής.
Πάτρα: «Δεν θυμάμαι τίποτα» λέει η γιατρός που το ΙΧ της συγκρούστηκε με τρένο – Επέστρεφε από εφημερία 36 ωρών
Στο νοσοκομείο του Ρίου, σε σταθερή κατάσταση, νοσηλεύεται η γιατρός που τραυματίστηκε όταν το.