

Μήνυμα για την επέτειο Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα έστειλε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με ανάρτησή του στο twitter.
“Χρόνια πολλά στα Δωδεκάνησα, για τον εορτασμό σήμερα της επετείου των 73 ετών από την επίσημη ενσωμάτωσή τους στον εθνικό κορμό”, ανέφερε. “Η Ένωση με την Ελλάδα αποτέλεσε δικαίωση του αγώνα πολλών γενεών και είναι ένα από τα σημαντικά ορόσημα της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας”.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο
«Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ν. Ανδρουλάκης: «Πρέπει να επεκταθεί το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας και στους μάχιμους πυροσβέστες»
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
ΠτΔ για εκδημία Πάπα: «Άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ιστορία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας»
Την βαθύτατη θλίψη του για την εκδημία του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε με συλλυπητήρια δήλωσή.
Κ. Τασούλας για την 21η Απριλίου: Υποχρέωση όλων μας, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε τους θεσμούς και την εθνική μας ενότητα
Την υποχρέωση όλων μας, πολιτικής ηγεσίας αλλά και πολιτών, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε.