

Ιδιωτικό μικρό αεροσκάφος με έξι επιβαίνοντες κατέπεσε την Κυριακή δίπλα στη στάση του μετρό Σαν Ντονάτο, στην νοτιοανατολική περιοχή του Μιλάνου.
Πυροσβέστες, αστυνομία και οχήματα έκτακτης ανάγκης έχουν φτάσει στο σημείο.
Το αεροσκάφος, μερικά αυτοκίνητα και το κτίριο έχουν τυλιχτεί στις φλόγες. Σύμφωνα με το ANSA, και τα έξι άτομα που επέβαιναν έχασαν τη ζωή τους.
Το κτίριο βρίσκεται λίγα βήματα από την έδρα της Eni στο Σαν Ντονάτο και από τον τερματικό σταθμό της κίτρινης γραμμής του μετρό στο Μιλάνο.
Το αεροσκάφος έπεσε σε ένα άδειο κτίριο υπό ανακαίνιση, το οποίο στέγαζε γραφεία ενώ χρησιμοποιείτο επίσης ως χώρος στάθμευσης λεωφορείων.
Οι κάτοικοι της περιοχής άκουσαν ένα πολύ δυνατό σφύριγμα και στη συνέχεια μια έκρηξη, που προκλήθηκε από την πρόσκρουση.
Σχετικά Νέα
Νότια Κορέα: Οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ θα οδηγήσουν σε επωφελή συμφωνία
Ο υπηρεσιακός πρόεδρος της Νότιας Κορέας, Χαν Ντουκ-σου, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι.
Η Βενεζουέλα κατηγορεί το Ελ Σαλβαδόρ για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά συρροή
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο πρόσαψε «παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά συρροή» στον.
Πουέρτο Ρίκο: Η κυβέρνηση απαιτεί απαντήσεις από τη Luma για το γενικό μπλακ άουτ
Σε κρίσιμο σημείο βρίσκεται η ενεργειακή κρίση στο Πουέρτο Ρίκο, μετά το γενικευμένο μπλακ.
Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα διεξάγεται δίκη για την υπόθεση κάθε αλλοδαπού που θα απελαύνεται
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε χθες Δευτέρα μέσω Truth Social ότι η κυβέρνησή.