Μικρή Μαντλίν: Καταιγιστικές εξελίξεις – «Αγγίζουν» τον ένοχο

Η αστυνομία στη Γερμανία που διερευνά την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν πρόκειται να ανακρίνουν μάρτυρες που γνώριζαν τον ύποπτο Christian Brueckner.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Daily Mail, Γερμανοί και Πορτογάλοι ερευνητές θα πραγματοποιήσουν μια σειρά ανακρίσεων προκειμένου να βρουν το «κομμάτι του παζλ που λείπει».

Οι Αρχές ελπίζουν ότι οι ανακρίσεις αυτές με πρόσωπα στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας που γνώριζαν τον κύριο ύποπτο Christian Brueckener, 43 ετών, θα μπορούσαν να βοηθήσουν αρκετά στην υπόθεση.

Επίσης όπως έκανε πριν από μερικές εβδομάδες γνωστό η Daily Mail, απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του Christian Brueckner, βασικού υπόπτου για την εξαφάνιση της μικρής Μάντλιν.

Ο 43χρονος Γερμανός, ο οποίος πρόσφατα επέστρεψε στη φυλακή, αφότου εισήχθη στο νοσοκομείο με δύο σπασμένα πλευρά, τα οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, προήλθαν μετά από καβγά με δεσμοφύλακα, έκανε αίτηση αποφυλάκισης, ωστόσο απορρίφθηκε.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι ήρθαν στο «φως» νέα στοιχεία από την εξαφάνιση της μικρής Μάντλιν.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον Γερμανό εισαγγελέα Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, τα νέα στοιχεία αφορούν σε φωτογραφίες τουριστών που παραθέριζαν την ίδια περίοδο στο ίδιο μέρος με τη μικρή Μαντλίν και τους γονείς της, στις οποίες απεικονίζονται ορισμένα «ενδιαφέροντα πράγματα».

Ο Εισαγγελέας αξιολόγησε τα στοιχεία ως ιδιαίτερα χρήσιμα, όμως τόνισε ότι η σχετική έρευνα θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να καταλήξει κάπου.

Σχετικά Νέα