

Υποχώρησαν την Τρίτη οι τιμές του πετρελαίου, αν και στα υψηλά της ημέρας σκαρφάλωσαν σε νέα υψηλά 10 μηνών, με τους επενδυτές να προχωρούν σε κινήσεις κατοχύρωσης κερδών μετά από τρεις διαδοχικές ανοδικές συνεδριάσεις στον απόηχο των ανακοινώσεων της Σαουδικής Αραβίας και της Ρωσίας ότι θα επεκτείνουν τις περικοπές στην παραγωγή τους μέχρι το τέλος του έτους.
Ειδικότερα, το συμβόλαιο του αργού παραδόσεως Οκτωβρίου έχασε 28 cents ή 0,3% και έκλεισε στα 91,20 δολ. το βαρέλι στο χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης, αν και νωρίτερα σκαρφάλωσε μέχρι τα 93,74 δολ. το βαρέλι, το υψηλότερο από το Νοέμβριο.
Το Brent υποχώρησε 9 cents στα 94,34 δολ. το βαρέλι, ενώ προηγουμένως είχε αναρριχηθεί μέχρι τα 95,96 δολ. το βαρέλι, επίσης το υψηλότερο από το Νοέμβριο.
Σχετικά Νέα
Kyklades Maritime: Τιμήθηκε με το βραβείο ναυτιλίας στα 2023 ΔΕΗ Bite Awards
Η Kyklades Maritime Corporation μαζί με την Propulsion Analytics και την WinGD – Winterthur.
Wall: Διεύρυνε το αρνητικό σερί στις 4 συνεδριάσεις – Η χειρότερη εβδομάδα για S&P 500 και Nasdaq από τον Μάρτιο
Ξεθύμανε η αντίδραση της Wall στο φίνις της συνεδρίασης και της εβδομάδας, αφού το.
Πετρέλαιο: Αμετάβλητο το αμερικανικό αργό στην εβδομάδα, πτώση 0,7% για το Brent
Έντονη μεταβλητότητα παρουσίασαν οι τιμές του πετρελαίου την Παρασκευή, αφού ξεκίνησαν με κέρδη πέριξ.
Χρυσός: Έσπασε το αρνητικό σερί τριών συνεδριάσεων
Σε θετικό έδαφος -μετά από τρεις διαδοχικές αρνητικές συνεδριάσεις- έκλεισε την Παρασκευή ο χρυσός,.