Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ο νέος υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου απαντά στους επικριτές του – «Βιάστηκαν»

Νέος υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου είναι εδώ και λίγες ημέρες ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ο τραγουδιστής, το πρωί της Δευτέρας (13/03) βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του τηλεοπτικού σταθμού Sigma στην Κύπρο όπου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πώς του έκανε πρόταση ο Νίκος Χριστοδουλίδης ενώ απάντησε και στους επικριτές του.

«Με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, γνωριζόμαστε εδώ και 28 χρόνια όταν ο ίδιος έκανε την διατριβή του στην Αθήνα κι εγώ έκανα τις πρώτες μου εμφανίσεις με το Γιώργο Χατζηνάσιο. Ερχόταν κατά καιρούς και μας έβλεπε. Επειδή ήμασταν και δύο Ελληνοκύπριοι και νέοι άνθρωποι, κρατήσαμε επαφή, δημιουργήσαμε μία φιλία η οποία μέσα στα χρόνια έδεσε και έχουμε πλέον μία οικογενειακή σχέση», ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

 

«Η πρόταση έγινε 48 ώρες πριν την ανακοίνωση δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς και δεν το περίμενα. Του εξέφρασα την μεγάλη τιμή για την πρόταση αλλά θα ήθελα τουλάχιστον 24 ώρες να το σκεφτώ, γιατί αφήνω πίσω μία διαδρομή 30 χρονών και δεν είναι εύκολο», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Η απάντηση στους επικριτές του

«Έχω αντέξει και γνωρίζω αρκετά καλά πως παίζεται το παιχνίδι. Αυτό που με στεναχώρησε και με πείραξε στην αρχή είναι ότι ερχόμενος στην Κύπρο ήρθα για να κλείσω ζητήματα που αφορούν τον καλλιτεχνικό κόσμο και ευρύτερα τον πολιτισμό που άλλοι δεν τα έχουν ακουμπήσει», σημείωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

«Σε αυτά τα ζητήματα των πνευματικών δικαιωμάτων είμαι γνώστης γιατί εγώ ο ίδιος όλα αυτά τα χρόνια δεν ήμουν απλά ερμηνευτής. Ανήκω σε τέσσερις φορείς οι οποίοι για 20 χρόνια επιδίωκαν για αυτά τα ζητήματα. Μπορεί να έφυγα με μία κιθάρα στα 14 μου και να έκανα μια διαδρομή αλλά παράλληλα ήμουν πάντα στα δρώμενα. Προτιμώ να μείνω στωικός αλλά θα απαντήσω» τόνισε ο τραγουδιστής.

«Πριν λαλήσει τρεις ο πετεινός, έσπευσαν βιαστικά κάποιοι να προεξοφλήσουν την αξία μου, με αμφισβήτησαν κατευθείαν, πριν αναλάβω καν. Νομίζω ότι ο κάθε άνθρωπος δικαιούται μία πίστωση χρόνου για να αποδείξει τι μπορεί να κάνει και τι δεν μπορεί να κάνει και δεν λέω ότι μπορούμε να τα κάνουμε όλα. Αν δεν είμαστε ικανοί, εδώ είμαστε κι αν δεν πετύχουμε θα πάμε στο σπίτι μας», δήλωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα