

Μια γυναίκα, που απήχθη από τη Χαμάς κατά τη διάρκεια της επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου στο Ισραήλ, γέννησε στη Γάζα, ανέφερε η σύζυγος του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, σε μια επιστολή που δημοσιεύτηκε σήμερα από τις υπηρεσίες του επικεφαλής του ισραηλινού κράτους.
“Μία από τις γυναίκες που απήχθησαν από τη Χαμάς ήταν έγκυος. Γέννησε το μωρό της σε συνθήκες αιχμαλωσίας”, έγραψε η κυρία Νετανιάχου, σε μια επιστολή στα αγγλικά προς την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Τζιλ Μπάιντεν.
Σχετικά Νέα
Ισραήλ: Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης φοβάται ότι η εκστρατεία μίσους εναντίον του επικεφαλής της Σιν Μπετ θα οδηγήσει σε «πολιτική δολοφονία»
Φοβάται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ισραήλ, ο Γιαΐρ Λάπιντ, μια «πολιτική δολοφονία».
Γερμανία: Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε έναν νεαρό που απείλησε με μαχαίρι τους υπαλλήλους και τους θαμώνες ενός κλαμπ
Ένας Γερμανός αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε έναν νεαρό άνδρα ο οποίος είχε επιτεθεί σε.
Ρωσία-Ουκρανία: Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ «θα καλωσόριζε» την παράταση της πασχαλινής εκεχειρίας
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ «θα καλωσόριζε» την παράταση, πέραν της Κυριακής, της πασχαλινής εκεχειρίας που.
Tέξας: Ένοπλος οχυρώθηκε σε παντοπωλείο και πυροβολεί αστυνομικούς
Σε εξέλιξη είναι ένα νέο περιστατικό ένοπλης βίας στις ΗΠΑ όπου ένας ένοπλος εισέβαλε.