

Ο απολογισμός των θυμάτων του τυφώνα που προκάλεσε εκτεταμένες καταστροφές την Τετάρτη στην Ακαπούλκο, την τουριστική πρωτεύουσα στο νοτιοδυτικό Μεξικό, αναθεωρήθηκε προς το χειρότερο χθες Σάββατο, ανέβηκε από τους 27 στους 39 νεκρούς, ανακοίνωσε η κυβέρνηση, που προσπαθεί να οργανώσει τη διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας.
Δέκα άνθρωποι –ο προηγούμενος επίσημος απολογισμός έκανε λόγο για τέσσερις– θεωρούνται παράλληλα αγνοούμενοι, γνωστοποίησε η υπουργός Ασφαλείας, η Ρόσα Ισέλα Ροδρίγκες.
Τα 39 θύματα, 29 άνδρες και 10 γυναίκες, δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί, σύμφωνα με την υπουργό.
Σχετικά Νέα
Ουκρανία: Ένας νεκρός σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο – Ζημιές σε σπίτια και υποδομές σε επιδρομή με drones στην Οδησσό
Ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν χθες Δευτέρα στη βορειοανατολική περιφέρεια του Χαρκόβου, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο, ανακοίνωσαν.
ΗΠΑ: Η δημοτικότητα του Τραμπ υποχωρεί στο χαμηλότερο επίπεδο μετά την επιστροφή του στο Λευκό Οίκο
Η δημοτικότητα του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μειώθηκε οριακά, πάντως υποχώρησε στο χαμηλότερο.
ΗΠΑ: Τα μέλη της Ακαδημίας Κινηματογράφου θα υποχρεώνονται στο εξής να βλέπουν τις υποψήφιες ταινίες για να τις βραβεύουν με Όσκαρ
Η Ακαδημία Κινηματογράφου που απονέμει τα βραβεία Όσκαρ ανακοίνωσε σήμερα ότι τροποποιεί τους κανόνες.
Το Χάρβαρντ προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά του Τραμπ για τις περικοπές χρηματοδότησης
Σε μετωπική σύγκρουση με τον Λευκό Οίκο οδηγείται το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, το οποίο κατέθεσε.