

Νεκρός είναι ο ύποπτος που προκάλεσε το επεισόδιο με πυροβολισμούς έξω από το διεθνές αεροδρόμιο του Μεξικού, το οποία οι τοπικές αρχές αποδίδουν σε απόπειρα ληστείας.
Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας της μεξικανικής πρωτεύουσας, τουλάχιστον δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν, αλλά η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο.
Σε ανάρτησή του στο Twitter ο Όμαρ Γκαρσία Αρφούς ανέφερε αρχικά ότι ο ύποπτος τραυματίστηκε επίσης και συνελήφθη, αλλά λίγα λεπτά αργότερα ανακοίνωσε ότι υπέκυψε.
Το επεισόδιο που αναστάτωσε το αεροδρόμιο προκλήθηκε όταν ένας φρουρός ασφαλείας πυροβόλησε για να απωθήσει έναν ληστή που επέβαινε σε μηχανάκι. Δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής αν ο ύποπτος ή άλλοι άνοιξαν επίσης πυρ.
Στις εικόνες που μετέδωσε ο ιστότοπος Telediario διακρίνεται ένα μαύρο SUV με τρύπες από σφαίρες στο παρμπρίζ και ένα μηχανάκι πεσμένο μπροστά του, σε πολύ μικρή απόσταση από τον πολυσύχναστο χώρο αφίξεων και αναχωρήσεων των επιβατών του αεροδρομίου.
Η αστυνομία ανέφερε ότι ο επίδοξος ληστής ακολουθούσε το SUV από έναν κοντινό σταθμό του μετρό.
Σχετικά Νέα
Γάλλος ΥΠΕΞ: «Κανείς δεν θα υπαγορεύσει τη θέση του στη Γαλλία» όσον αφορά την αναγνώριση ενός παλαιστινιακού κράτους
«Κανείς δεν θα υπαγορεύσει τη θέση του στη Γαλλία» όσον αφορά την αναγνώριση ενός.
Τραμπ: Το Ιράν δεν θα αποκτήσει ποτέ πυρηνικά όπλα – Η “πιο καταστροφική” δύναμη στη Μέση Ανατολή
Το Ιράν είναι η “πιο καταστροφική” δύναμη στη Μέση Ανατολή δήλωσε την Τρίτη ο.
Αλβανία: Νίκη με 52% και τέταρτη συνεχόμενη θητεία για τον Ράμα – Σε διαδηλώσεις καλεί η αντιπολίτευση
Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα εξασφάλισε μια τέταρτη συνεχόμενη θητεία, αφού το.
Ο Λαβρόφ θα ηγηθεί της ρωσικής αντιπροσωπείας στην Κωνσταντινούπολη
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ θα ηγηθεί της ρωσικής αντιπροσωπείας στις συνομιλίες με.