

Το υπουργείο Υγείας του Μεξικού ανακοίνωσε χθες Σάββατο ότι τις προηγούμενες 24 ώρες καταγράφηκαν 16.105 νέα κρούσματα του SARS-CoV-2 και 1.135 νέοι θάνατοι ασθενών εξαιτίας της COVID-19, με τον απολογισμό της πανδημίας του νέου κορονοϊού να φθάνει ως αυτό το στάδιο τους 133.204 νεκρούς επί συνόλου 1.524.036 μολύνσεων.
Είναι η πέμπτη συνεχόμενη ημέρα που ο αριθμός των ασθενών που υπέκυψαν ξεπέρασε τους χίλιους και η δεύτερη συνεχόμενη ημέρα που ανακοινώνεται αριθμός κρουσμάτων άνευ προηγουμένου.
Η έξαρση της πανδημίας αποδίδεται από αξιωματούχους στις οικογενειακές συγκεντρώσεις και συναθροίσεις πολιτών την περίοδο των εορτών του τέλους της περασμένης χρονιάς.
Στελέχη του υπουργείου Υγείας έχουν τονίσει επανειλημμένα ότι στην πραγματικότητα, οι αριθμοί των θανάτων και των κρουσμάτων μάλλον είναι πολύ υψηλότεροι από αυτούς που καταγράφονται επίσημα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Μέρκελ: Οι εμβολιασμοί στη Γερμανία θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου
Έως τις 21 Σεπτεμβρίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία του εμβολιασμού στη Γερμανία, όπως.
Υποχρεωτική καραντίνα για όσους εισέρχονται στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε ο Μπάιντεν
Υποχρεωτική καραντίνα σε επιβάτες που φτάνουν αεροπορικώς από το εξωτερικό στις ΗΠΑ, με βάση.
Μπάιντεν: Η χρήση μάσκας θα σώσει πάνω από 50.000 Αμερικανούς έως τον Απρίλιο
Δίνοντας μια γεύση των προτεραιοτήτων του, μετά την ενωτική ομιλία στην ορκωμοσία του, ο.
Μπορέλ και Τσαβούσογλου συζήτησαν τις μελλοντικές εξελίξεις με έμφαση την Ανατολική Μεσόγειο
«Οι συνομιλίες μεταξύ του Ύπατου Εκπροσώπου της ΕΕ Ζοζέπ Μπορέλ με τον Υπουργό Εξωτερικών.