

Εκτός λειτουργίας τέθηκε η Γραμμή 1 του μετρό Θεσσαλονίκης το πρωί της Παρασκευής (21/02), λόγω τεχνικού θέματος. Η λειτουργία επανήλθε σε περίπου μία ώρα με την εταιρεία λειτουργίας και συντήρησης «Thema» να διευκρινίζει τη φύση του προβλήματος.
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, αποβιβάστηκαν όλοι οι επιβάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στους συρμούς, χωρίς προβλήματα.
Κανονικά διεξάγεται η λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης που είχε διακοπεί για περίπου μία ώρα λόγω προβλήματος.
Από τα μεγάφωνα στους σταθμούς ακούστηκε το εξής μήνυμα: «Αγαπητοί επιβάτες θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχουν καθυστερήσεις λόγω τεχνικού προβλήματος. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία».

Το μήνυμα που εμφανιζόταν στην ιστοσελίδα του μετρό Θεσσαλονίκης
Προκειμένου «να διενεργηθεί προληπτικός έλεγχος»
Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία επικαλείται για την διακοπή των δρομολογίων προληπτικό έλεγχο, λόγω ένδειξης στο Κέντρο Ελέγχου.
«Στις 11:35 π.μ. σήμερα σταμάτησε προσωρινά η λειτουργία κατά μήκος της Γραμμής 1 του Μετρό Θεσσαλονίκης για να διενεργηθεί προληπτικός έλεγχος, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, λόγω ενδείξεως στο Κέντρο Ελέγχου που αφορούσε την ετοιμότητα εφεδρικού συστήματος. Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν κανονικά και με ασφάλεια στις αποβάθρες των σταθμών. Η λειτουργία αποκαταστάθηκε πλήρως στις 12:45 μ.μ.», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση για την αποκατάσταση της λειτουργίας
Σχετικά Νέα
Καιρός: Χειμωνιάτικο το σκηνικό στη Β. Ελλάδα
Χειμωνιάτικο είναι το σκηνικό του καιρού στη Βόρεια Ελλάδα καθώς σε πολλές περιοχές σημειώθηκαν.
Ένοπλοι εισέβαλαν σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Σμύρνη
Ταμειακή μηχανή και τρία κινητά τηλέφωνα άρπαξαν ένοπλοι που εισέβαλαν σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα.
Πανελλαδική απεργία 9 Απριλίου: Ποιοι συμμετέχουν-Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ
Σε απεργιακό κλοιό θα βρεθεί την ερχόμενη Τετάρτη 9 Απριλίου η χώρα, καθώς ΓΣΕΕ.
Κ. Λακαφώσης: «Το Πανεπιστήμιο της Γάνδης δεν έχει κάνει καμία ανακοίνωση – Φυσικά και είμαι μηχανικός»
Ο Κώστας Λακαφώσης απάντησε σε σειρά ερωτημάτων για τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για.