

Σε στάση εργασίας θα προχωρήσει το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ), στο Μετρό Αθηνών, αύριο, Παρασκευή (13/12) από τις 9 μ.μ. έως τη λήξη της κυκλοφορίας.
Στη σχετική ανακοίνωση του ΣΕΛΜΑ αναφέρεται ότι: «Το σωματείο εργαζομένων ΣΕΛΜΑ, για πολύ σοβαρές συμβατικές και οικονομικές εκκρεμότητες που χρονίζουν και δεν έχουν επιλυθεί από τους αρμόδιους φορείς, όπως οι ίδιοι έχουν εγγράφως δεσμευτεί, προχωράει σε προειδοποιητική στάση εργασίας την Παρασκευή 13/12/2024 από τις 21:00 έως την λήξη της κυκλοφορίας. Ζητάμε, να βρεθούν άμεσες λύσεις και να εξασφαλιστούν οι εργαζόμενοι, προκειμένου απρόσκοπτα και χωρίς δεύτερες σκέψεις, να παρέχουμε ανεμπόδιστα τις υπηρεσίες μας».
Επίσης το σωματείο ζητά παράταση στο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ που αφορά 220 εργαζόμενους που έχουν καλύψει λειτουργικά κενά, ενώ διεκδικεί αιτήματα οικονομικά (ανθυγιεινό επίδομα) και θεσμικά (ιδιωτική ασφάλεια και check up για τους εργαζόμενους).
Σχετικά Νέα
Συνελήφθη άνδρας για απόπειρα αρπαγής τριών ανηλίκων στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας
Ένας αλλοδαπός άνδρας συνελήφθη στο Θέρμο της Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής,.
Μαρκόπουλο: Ένοπλη ληστεία με λεία 20.000 ευρώ σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα(21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στον Μαρκόπουλο,.
Δημογραφικό: Τα «καμπανάκια» χτυπούν ασταμάτητα
Το ενημερωτικό δελτίο του Ινστιτούτου Δημογραφικών Ερευνών και Μελετών (ΙΔΕΜ) για το δημογραφικό με.
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.