Μετρό: Αλλαγές στα δρομολόγια προς Αεροδρόμιο αύριο σε περίπτωση χιονόπτωσης

Με τους συρμούς του προαστιακού θα γίνεται η μετακίνηση των επιβατών από και προς τον σταθμό Πλακεντίας και το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αύριο, Κυριακή, σε περίπτωση που εκδηλωθεί έντονη χιονόπτωση στον βόρειο τομέα του Νομού Αττικής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της «Hellenic Train», τα δρομολόγια του Μετρό θα σταματούν στον σταθμό Πλακεντίας του Μετρό. Ως εκ τούτου, η μετακίνηση των επιβατών από και προς Αεροδρόμιο θα γίνεται με μετεπιβίβαση στους συρμούς του Προαστιακού με το ίδιο εισιτήριο.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την κατάσταση κυκλοφορίας στην ιστοσελίδα της εταιρείας, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να ξεκινήσουν από την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την κατάσταση κυκλοφορίας στο web site της εταιρίας, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (twitter, telegram).

Ο διαχειριστής της υποδομής (ΟΣΕ) έχει προγραμματίσει, σε περίπτωση εκδήλωσης χιονόπτωσης στον βόρειο τομέα του Νομού Αττικής, τα δρομολόγια του Μετρό προς και από Αεροδρόμιο να σταματούν στον σταθμό Πλακεντίας του Μετρό.

Ως εκ τούτου, η μετακίνηση των επιβατών από και προς Αεροδρόμιο θα γίνεται με μετεπιβίβαση στους συρμούς του Προαστιακού με το ίδιο εισιτήριο».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα