

Αντιμέτωπη με την έκρηξη των κρουσμάτων είναι η κυβέρνηση, η οποία οδηγήθηκε στην απόφαση να απαγορεύσει τους όρθιους πελάτες στους χώρους διασκέδασης.
Έκτακτη σύσκεψη είχε το μεσημέρι στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τους κ. Χρυσοχοΐδη, Χαρδαλιά, Τσιόδρα και Αρκουμανέα, στην οποία αποφασίστηκαν στοχευμένα μέτρα σε 82 δήμους που έχουν ποσοστό εμβολιασμού κάτω του 30%, εκ των οποίων οι 50 έχουν εμβολιαστική κάλυψη κάτω από 25%. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται σε δήμους στις Σέρρες και στη Ροδόπη όπου η εμβολιαστική κάλυψη βρίσκεται ακόμα και κάτω από το 10%.
Στο πλαίσιο αυτό, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, θα ξεκινήσει περιοδείες, ήδη από αυτή την εβδομάδα, στη Φθιώτιδα, τη Θεσσαλία, τη Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες, όπου θα έχει συναντήσεις τόσο με εκπροσώπους της εκκλησίας όσο και με επιχειρηματίες της εστίασης και ανθρώπους του τουρισμού ώστε να υπάρχει μια ενημέρωση πόρτα-πόρτα των πολιτών που δεν έχουν εμβολιαστεί, για να ανατραπεί η κατάσταση.
Ο κ. Πέτσας συναντήθηκε και με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμο.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε σταθμευμένο αυτοκίνητο- Ζημίες σε άλλα δύο ΙΧ
Στις φλόγες τυλίχτηκε αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της Δευτέρας 12 Μαΐου. Λίγα λεπτά πριν από τις 04:00,.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 12 Μαΐου
Σήμερα Δευτέρα, 12 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Αγίου Επιφανείου, Οσίου Θεοδώρου εν Κυθήροις ασκήσας. Τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα είναι.
Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων (12/05/2025)
Διαβάστε Στο Indicator.Gr Τα Σημερινά Πρωτοσέλιδα Και Τα Οπισθόφυλλα Των Εφημερίδων. Πατήστε ΕΔΩ
Νεκρός 81χρονος στο αλιευτικό του σκάφος στην Αιδηψό
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής 11 Μαΐου 2025, μέσα στο.