Μέτρα για την οπαδική βία: Κανένα γήπεδο χωρίς κάμερες από τις 7 Μαρτίου

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου και ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης ανακοίνωσαν μέτρα ενάντια στην οπαδική βία.

«Στις 6 Μαρτίου ξεκινά μια νέα διαδικασία. Κανένα γήπεδο αν δεν προχωρήσει με την εγκατάσταση των καμερών δεν θα ανοίξει στις 7 Μαρτίου για τους φιλάθλους. Σήμερα θα εκδοθεί το ΦΕΚ για τις κάμερες», επισήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, κατά την ανακοίνωση των μέτρων για την οπαδική βία το πρωί της Τετάρτης.

«Έχουμε ημερομηνίες – ορόσημο. Στις 13 Φεβρουαρίου ανοίγουν τα γήπεδα σε ένα νέο περιβάλλον. Εάν πέσει στον αγωνιστικό χώρο επικίνδυνο αντικείμενο χωρίς δεύτερη σκέψη κλείνει το γήπεδο. Δικαίωμα της πολιτείας είναι να προασπίζει την ασφάλεια του πολίτη. Από την Τρίτη 9 Απριλίου 2024 θα τεθεί σε λειτουργία το σύστημα των ταυτοποιημένων εισιτηρίων», πρόσθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού.

«Η αγορά των εισιτηρίων παραμένουν ως έχουν από τις πλατφόρμες. Με τον αριθμό του εισιτηρίου θα γίνεται χρήση του gov.gr wallet και εγγραφή στο μητρώο επικοινωνίας. Θα αναρτηθεί η ειδική πλατφόρμα emep.gov.gr», τόνισε από την πλευρά του ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα