

Οι ανακοινώσεις για τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση αναμένεται να γίνουν στις 11:30 το πρωί της Τετάρτης
Τον πλήρη σχεδιασμό της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού – προσφυγικού προβλήματος ανακοινώνουν αύριο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας και ο υφυπουργός Άμυνας- ειδικός συντονιστής για το μεταναστευτικό Αλκιβιάδης Στεφανής. Οι ανακοινώσεις έχει προγραμματισθεί να γίνουν στις 11.30 το πρωί.
Στόχος των κυβερνητικών μέτρων είναι τόσο η ανάσχεση των προσφυγικών – μεταναστευτικών ροών, όσο και η αποσυμφόρηση των νησιών που σηκώνουν το βάρος του προβλήματος, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για την Ευρώπη. Στο σχεδιασμό της κυβέρνησης περιλαμβάνεται η δημιουργία κλειστών κέντρων, αλλά και 1.700 προσλήψεις που θα συμβάλλουν τόσο στην ανάσχεση των ροών στα σύνορα, όσο και στην ταχύτερη εξέταση των αιτημάτων χορήγησης ασύλου.
Σχετικά Νέα
Ν. Ανδρουλάκης: Χωρίς πολιτική αλλαγή, με τη σημερινή κυβέρνηση που υπηρετεί τους λίγους και ισχυρούς, η χώρα δεν θα σηκώσει κεφάλι
«Με ανοιχτά μάτια ψηφίστε ΠΑΣΟΚ για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, για να πάει η.
Σ. Φάμελλος: Δεν υπάρχει περιθώριο για αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης
«Προχωράμε για το Συνέδριο δηλώνοντας την κοινή μας βούληση για την κοινωνική και πολιτική.
Επίσκεψη του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στη Σαντορίνη
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, επισκέφθηκε σήμερα τη Σαντορίνη, όπου πραγματοποίησε.
Συνεργασία για τα Τέμπη με την Πλεύση Ελευθερίας προανήγγειλε ο Στ. Κασσελάκης – Κωνσταντοπούλου: «Εφόσον οι βουλευτές του στηρίξουν την πρόταση μας θα το προωθήσουμε»
Συνεργασία με την Ζωή Κωνσταντοπούλου για το θέμα των Τεμπών προανήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης,.