

Σε αναβρασμό βρίσκεται η ΝΟΔΕ στη Χίο μετά την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στο σχέδιό της για την κατασκευή των κλειστών Κέντρων στα νησιά.
Σύμφωνα με τον Πολίτη Χίου «αργά το απόγευμα της Δευτέρας και εν αναμονή της άφιξης των ΜΑΤ στο νησί, τα μέλη της ΝΟΔΕ Χίου, κατόπιν εσωτερικής συνεννόησης ετοιμάζουν μαζικές παραιτήσεις ως ύστατο μέτρο αντίδρασης απέναντι στις κινήσεις της κυβέρνησης.»
Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να εκδοθεί και σχετική ανακοίνωση,
Υπενθυμίζεται ότι η κατάσταση τις τελευταίες ώρες σε Χίο και Μυτιλήνη είναι έκρυθμη, με τους κατοίκους να έχουν κυριολεκτικά ξεσηκωθεί, αντιδρώντας στη δημιουργία νέων δομών στα νησιά τους και απαιτώντας την απομάκρυνση των μεταναστών.
Σχετικά Νέα
Βόλος: 40χρονος επιτέθηκε στη σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους
Ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε την Κυριακή του Πάσχα, με θύμα μία 40χρονη.
Καιρός: Βροχές και καταιγίδες από σήμερα
Επιδείνωση θα παρουσιάσει σήμερα Τετάρτη (23.04.2025) ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με βροχές και.
Τροχαίο στην Αττική Οδό: Νεκρός 20χρονος μοτοσικλετιστής
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε, το βράδυ της Τρίτης (22/04), στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς.
-
Ηράκλειο: Επεισόδια στην πορεία αντιεξουσιαστών μετά την εκκένωση της κατάληψης «Ευαγγελισμός»
Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο του Ηρακλείου κατά τη διάρκεια πορείας.