Μεταμόσχευση ιστού θα χρειαστεί ο πυροσβέστης που τραυματίστηκε στην Εύβοια

Τον πυροσβέστη, που τραυματίστηκε στην φωτιά στην Εύβοια, επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πυροσβέστης έχει σοβαρά εγκαύματα στα άνω και κάτω άκρα και πιθανώς να χρειαστεί μεταμόσχευση ιστού. Ο πυροσβέστης που μεταφέρθηκε χθες στο ΚΑΤ, όπου και νοσηλεύεται, έδωσε μάχη με την φωτιά στην Εύβοια.

Ο υπουργός Υγείας αφού ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του πυροσβέστη, τον συνεχάρη για την αυτοθυσία του και υποσχέθηκε ότι το υπουργείο Υγείας θα καλύψει όλα τα έξοδα που θα απαιτηθούν για την αποθεραπεία του.

Στην έξοδό του από το νοσοκομείο ο Βασίλης Κικίλιας δήλωσε: «Το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε ως υπουργείο Υγείας είναι -σεβόμενοι αυτή την προσπάθεια- να καλύψουμε ό,τι χρειαστεί από τα έξοδα της νοσηλείας, της αποθεραπείας και τέλος της αποκατάστασης του πυροσβέστη.

Θα ήθελα να πω ότι απ’ότι ενημερώθηκα από τον διευθυντή της πλαστικής χειρουργικής κλινικής στο ΚΑΤ έχει εγκαύματα 2ου προς 3ου βαθμού, κατ’αρχάς θα χειρουργηθεί αύριο το πρωί και πιθανώς θα χρειαστεί να υποβληθεί και σε άλλες χειρουργικές επεμβάσεις μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως».

Σχετικά Νέα