Μετά το Ν. Παππά και η Κ. Παπακώστα ακύρωσε την επίσκεψή της

Την προγραμματισμένη επίσκεψή της, αύριο, στην Τρίπολη για την επέτειο της 25 Μαρτίου ακύρωσε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, – λίγες ώρες μετά την ακύρωση του Νίκου Παππά στη Λάρισα – σύμφωνα με σχετική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο βουλευτής Αρκαδίας του ΚΙΝΑΛ.

Μόλις λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση ότι ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής Νίκος Παππάς ακυρώνει την προγραμματισμένη επίσκεψή του στη Λάρισα, επικαλούμενος οικογενειακός λόγους, η Κατερίνα Παπακώστα φέρεται με βάση την ανάρτηση του κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλου να έχει ακυρώσει και αυτή την αυριανή παρουσία της στην ομώνυμη πόλη της Αρκαδίας.

Συγκεκριμένα, αναφέρει στο facebook: «Η κ Παπακώστα ακύρωσε την παρουσία της στη αυριανή παρέλαση στην Τρίπολη!»

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα έχουν πυκνώσει οι αποδοκιμασίες κατά στελεχών της κυβέρνησης για την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών, ακόμα και στο εξωτερικό (σ.σ. το περιστατικό με τον κ. Βαρεμένο στη Μελβούνη), με την τελευταία να έχει λάβει αυστηρά μέτρα ασφαλείας με χιλιάδες αστυνομικούς, στις παρελάσεις, όπου παρίστανται υψηλόβαθμοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι.

Σχετικά Νέα