

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (17/11) την επαρχιακή οδό Γαργαλιάνων-Ρωμανού στο ύψος της Αγίας Παρασκευής στη Μεσσηνία όπου νεκροφόρα συγκρούστηκε με ΙΧ-κλούβα με αποτέλεσμα να σκοτωθεί μια γυναίκα.
Όπως αναφέρει το gargalianoionline.gr η γυναίκα που ήταν συνοδηγός στην λευκό φορτηγάκι, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας χωρίς αισθήσεις και αμέσως οι γιατροί την έβαλαν στη μονάδα ανάνηψης και έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο υπέκυψε στα βαριά τραύματά της.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η νεκροφόρα είχε κατεύθυνση προς την Πύλο, η οποία πήγαινε σε κηδεία που θα τελούνταν μεταφέροντας σορό νεκρού και γι’ αυτό στο σημείο της σύγκρουσης έσπευσε άλλη νεκροφόρα μετά το συμβάν για την παραλαβή και μεταφορά της σορού.
Το αυτοκίνητο – κλούβα με τρέιλερ ήταν φορτωμένο με ραβδιστικό μηχάνημα και εργαλεία συλλογής ελαιοκάρπου, έβγαινε από παρακείμενο δρόμο και σημειώθηκε η σύγκρουση.” />
Σχετικά Νέα
Μαρκόπουλο: Ένοπλη ληστεία με λεία 20.000 ευρώ σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα(21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στον Μαρκόπουλο,.
Δημογραφικό: Τα «καμπανάκια» χτυπούν ασταμάτητα
Το ενημερωτικό δελτίο του Ινστιτούτου Δημογραφικών Ερευνών και Μελετών (ΙΔΕΜ) για το δημογραφικό με.
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.