

Απόπειρα ληστείας σημειώθηκε στις 2 παρά 10 σήμερα τα ξημερώματα σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στους Γαργαλιάνους. Άγνωστος δράστης έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του εισήλθε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ κρατώντας όπλο.
Πήγε κατευθείαν προς το ταμείο και εκεί έπιασε από το λαιμό προσπαθώντας να ακινητοποιήσει τον 51χρονο υπάλληλο του καταστήματος. Ο υπάλληλος αντιστάθηκε κατάφερε να ρίξει το όπλο που κρατούσε ο δράστης στο έδαφος και αφού πιάστηκαν στα χέρια στη συνέχεια ο δράστης απομακρύνθηκε άμεσα προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να καταφέρει να αποσπάσει κάτι από το κατάστημα.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί του Α.Τ. Τριφυλίας όπου διαπίστωσαν πως το όπλο ήταν τύπου replica, ενώ ταυτόχρονα αξιοποιώντας βίντεο οπτικό υλικό από το κατάστημα και τις γύρω περιοχές, συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.
Σχετικά Νέα
Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Στη Σύρο αποβιβάστηκαν 220 άτομα λόγω λάθους στα εισιτήριά τους
Αυξημένη ήταν χθες η κίνηση στα δύο οδικά δίκτυα καθώς αρκετοί εκδρομείς επέστρεψαν από.
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Χανιά: Φωτιά σε σταθμευμένα οχήματα έξω από αποθήκη
Στις φλόγες τυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/4), μία σειρά από αυτοκίνητα που ήταν.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 22 Απριλίου
Σήμερα Τρίτη, 22 Απριλίου, 3η Διακαινησίμου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των.